3 troeven van de Logi Circle

Logi Circle is een compacte kleine veiligheidscamera met wifi op smartphone van Logitech

De Logi Circle

Via mijn blog mocht ik al een heleboel fijne producten ontvangen en reviewen. Wanneer me via mail een product of dienst wordt voorgesteld, probeer ik telkens in te schatten in welke mate het product aansluit bij mijn doelgroep en hoe groot de kans is dat ik het product zelf zou aanschaffen. Op basis daarvan ga ik al dan niet de samenwerking aan, waarna het merk hier uitgelicht wordt.

Eerlijk is eerlijk, toen ik enkele maanden geleden de Logi Circle van Logitech mocht ontvangen wist ik niet goed wat ik ermee moest aanvangen. Een camera begod. Wat kan ik daar in godsnaam over schrijven?

Logi Circle is een compacte kleine veiligheidscamera met wifi op smartphone van Logitech

Een heleboel zo blijkt!

De Logi Circle maakt sinds enkele maanden deel uit van ons gezin en de eerlijkheid gebiedt mij te vertellen dat we onafscheidelijk zijn. Het is één van de weinig zaken die ik gelijk opnieuw zou aanschaffen moest het stukvallen.

Wat de Logi Circle zo gemakkelijk maakt? Het is een compact cameraatje die je op een strategische plaats in huis plaatst. Vervolgens kan je vanop je smartphone live (of achteraf) alles opvolgen.

  1. Safe: De Logi Circle is de ideale veiligheidscamera. Wanneer we niet thuis zijn en het toestel registreert beweging, dan krijgen we hier melding van op onze smartphones. Daarnaast kan je uiteraard op elk moment een kijkje nemen in huis. Een functie waar we op reis gretig gebruik van maakte.
  2. Fun: Je kan met de Logi Circle timelapses maken. Hierdoor krijg je een versnelde samenvatting van je dag. Erg leuk wanneer je bijvoorbeeld een feest hebt gehad om de timelapse achteraf nog eens te bekijken. Via de deelfuncties op de app kan je de 30sec recap op zijn beurt weer gemakkelijk delen via verschillende kanalen.
  3. Easy: Steeds vaker spelen Jules en Alixe op hun kamer. Het is een verademing dat ik dan zonder ‘helpende handen’ een maaltijd kan bereiden. Of.. nuja, me gewoon even in de zetel kan ploffen. Vaak plaats ik de Logi Circle even bij de kinderen op de kamer zodat ik beneden toch nog een oogje in’t zeil kan houden (en stiekem zijn de de beelden achteraf ontzettend fijn). De Logi Circle heeft een ingebouwde batterij waardoor je het toestelletje zonder draad erg gemakkelijk kan verplaatsen.

Aanschouw bijvoorbeeld via onderstaand filmpje mijn allerliefste kinderen die ruzie maken om een Duplo auto. (De reactie van Alixe op haar sussende vader is hi-la-risch.)


Like what you read?
Volg me Facebook

Like what you see? 
Volg me op Instagram3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.