WIN: verwenpakket met de nieuwste DOVE producten

dove shower foam en derma spa nieuwe producten

We weten allemaal dat een moederlijf veel te verduren krijgt. De zwangerschap, borstvoeding en een chronisch slaaptekort, laten zonder schaamte hun sporen na. Ik ben een jonge moeder, maar ga niet ontkennen dat het moederschap me in één slag 5 jaar ouder heeft gemaakt. Alleen al daarom zijn er feestdagen als Moederdag in’t leven geroepen. (dus laat u zondag eens horen, ze zal het appreciëren).

Geluk haal ik sinds het moederschap uit kleine dingen. Kinderen die vroeg (en vlot) inslapen, bijvoorbeeld. Ik zou eigenlijk van het moment moeten profiteren door zelf ook wat vroeger onder de lakens te kruipen, of beter … wat huishoudelijk werk te verrichten, maar geen van beide kan me bekoren. Ik heb een veel beter plan en laat het bad verlopen. Het komende uur zal ik voor niets of niemand wijken. Omdat het even kan.

Terwijl het bad zich vult met warm water, worden de benen gewaxed en ontdoe ik mijn nagels van restjes nagellak. Met een gezichtsmasker op mijn smoel en het haar in een topknot laat ik me zakken in het hete water. Za-lig! Nu nog een fris glas bubbels en ’ t is compleet.

Het is mijn ultieme me-moment. Ongestoord genieten van de stilte, terwijl ik mijn lichaam tot rust laat komen. Geef toe, elke vrouw heeft er genot van. Ik mag dat niet het perfecte lijf hebben, ik voel me goed in mijn vel en het zelfvertrouwen dat ik hiermee uitstraal is onoverwinnelijk. Daar kan geen concealer tegenop!

De krachtige boodschap van Dove

Om ook jou dat ultieme me-time moment te geven, verloot ik een heerlijk verwenpakket voor alle mama’s. Ik besloot hiervoor om samen te werken met Dove. Een merk sinds jaar en dag een krachtige boodschap naar buiten brengt. Een merk dat afstapt van de vooropgestelde schoonheidsidealen. Want hé ik heus bent niet de enige met cellulitis, kleine borsten, striemen of een buikje. Schoonheid komt in alle maten, vormen en kleuren. Laat je niet leiden door de rondborstige modellen die in hun maatje 36 over de catwalk paraderen.

Oja, en terwijl ik dit typ verschijnt dit artikel in de krant, dat opnieuw mooi aansluit bij volgende reclamecampagne die Dove twee jaar geleden de wereld instuurde. Misschien iets om bij stil te staan?


WINACTIE !!

Ik neem aan dat je de manier van werken ondertussen al kent. Like de Facebookpagina van esterdepret.be en reageer op het artikel (op de blog of Facebook) om kans te maken op het verwenpakket met de allernieuwste producten van Dove t.w.v. € 20,00

Deelnemen kan t.e.m. zaterdag 13 mei. De gelukkige winnaar wordt getrokken op Moederdag zelf. Dus hou op zondag 14 mei de Facebookpagina goed in de gaten.

PS: Voel je vrij om ook aan de andere lopende winacties deel te nemen. Je kan ze hier bekijken!  (en elke dag komt er eentje bij!)


Like what you read?
Volg me Facebook

Like what you see?
Volg me op Instagram

16 Comments

 1. O, ideel voor mij…. rimpeltjes bestrijden…droge huid insmeren…laat maar komen Ester..😂😂😂

 2. Mijn huid ziet af, mijn huid ziet af…
  Maar daar heb je Ester de Blogster…
  Nieuwe Dove-productjes gebruiken en baf,
  helemaal af!

 3. Deze doe ik ook graag mee. Best een dove fan. Met badproducten maak ge mij altijd blij. Kon ik manlief maar subtiel taggen (no facebook)

 4. Leuk & heerlijk!
  Daar is deze alleenstaanden (gezaghebbende ) moeder van 3 lieve kinders wel aan toe.
  Doordat mijn huid wat asn het veranderen is,kan ik wel wat hydratatie en ectra verzorging gebruiken.

 5. Heerlijk, Dove vind ik altijd fijn, niet een te sterke geur en nooit last van irritatie na gebruik, een echt fijn mama kado!

 6. Mooi geschreven. Ik laat me graag verwennen en verrassen met dit fijne pakket van Dove 😉

 7. Mooi gezegd, Dove doet echt veel voor het zelfvertrouwen van vrouwen dankzij hun campagnes! Ik doe graag mee voor dit pakket want die handcrème is mijn absolute favoriet!

 8. Laat maar komen dit ! Grote fan van Dove en ondertussen heb ik Mathias daar in meegekregen :)

 9. Oh wat een heerlijk verwenpakketje voor mijn dochter ! Ze kan dit goed gebruiken, hoogzwanger van ons tweede kleinkindje (verwacht 16 mei). Iedereen heeft altijd cadeautjes voor het kindje, maar de mama mag ook wel eens een verwenpakketje krijgen hé?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *