Ester, aangenaam. + Q&A

Esterdepret.be is een persoonlijke blog. Een blog waarbij ik jullie zoveel mogelijk laat meekijken in mijn leven als moeder. Toch stellen velen zich vragen over wie ik ben en  wat ik doe. Jullie weten ongetwijfeld dat ik Ester heet en mama ben van Jules en Alixe. Een aantal lezers zullen weten dat ik in Gent woon, maar ik gok dat de meesten niet verder geraken. Een erg uitgebreide “About me” pagina heb ik niet, dus ik besloot even mijn verhaal kort uit te typen in deze blogpost.

DUS:

wpid-wp-1446637547096.jpeg

Ester, aangenaam.

Ik ben geboren in Gent op 12 januari 1991, wat me op dit eigenste moment 24 jaar maakt. Na de scheiding van mijn ouders, verhuisde mijn moeder naar Oostende, waarna ik afwisselend in Gent (bij de papa) en Oostende (bij de mama) vertoefde.

In 2006 leerde ik Matthijs kennen, waarna we al snel een koppel vormden. We studeerden samen in Gent, waarbij hij voor economie koos en ik voor marketing. We mogen ons beiden gelukkig prijzen dat we momenteel professioneel actief zijn in een boeiende job die aansluit bij onze studierichting. Kort nadat we de deur van het studentenkot hadden toegeslagen en naar Wondelgem verhuisden, bleek ik zwanger. In juni 2013 beviel ik van zoon Jules en amper een jaar later, in juli 2014, vervoegde ook Alixe ons gezin.

Momenteel werk ik fulltime in de marketingsector en volg daarnaast een kookcursus in het volwassenonderwijs. Mijn passie voor koken komt regelmatig terug in deze blog. Gezien dit een mamablog is en mijn doelgroep voornamelijk uit moeders bestaat, deel ik vooral simpele recepten met of voor kinderen.


Q&A

Ik deed nooit eerder een Q&A  (aka ask me anything) oproep en vind het stiekem erg spannend. Bij deze: heb je nog prangende vragen? Laat je gaan in de comments (maar hou het proper, aub). Binnenkort plan ik een volledige blogpost waarop ik jullie vragen beantwoord. Shoot ! 


Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram

One Comment

  1. Oh ik ben de eerste. Mischien dat hier al een blogpost over bestaat hoor: maar wat zijn zo voordelen/nadelen aan het kleine leeftijdsverschil tussen je kinderen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *