Hallo lente! #ijsjes #pizza #chocolade

Zomer en lente beeld, zondagbrunch met chocolade en citroenthee

Welkom lente!

Dit weekend werden we verwend met zalig lenteweer. De grijze wolken maakten plaats voor blauwe hemel en ZON, en voor het eerst in lange tijd ging die zon ook gepaard met warmte. De temperaturen kropen gisteren tot een heel aangename 23°C in Gent. De kinderen werden voorzien van een dikke laag zonnecrème. Gras werd gemaaid, onkruid gewied. Het tuinmeubilair werd opnieuw van stal gehaald en we vertoefden tot de avonduren in het heerlijk lentezonnetje.

Omdat we van tevoren wisten dat het mooie weer van korte duur was, hebben we er dan ook optimaal genoten. We genoten van een zoete zondagsbrunch, papa bracht ’s middags de zomer op ons bord met zijn homemade pizza en de lentedag werd in stijl afgesloten met een ijsje. Meer van dat a.u.b. !

broer en zus genieten van ijsje in de lente zon

ijsje in de lente. peuter en ben&jerrys karamel sutra core

lente op je bord met homemade pizza met gepersonaliseerd melanine bordje Yoursurprise.nl

Gepersonaliseerd kinderbordje

Het melanine kinderbordje van Alixe bestelde ik vorige week bij Yoursurprise.nl. Zowel voor Jules als Alixe liet ik een bordje maken. Bij de webshop van Yoursurprise kan je allerhande zaken personaliseren. Voor elke gelegenheid en doelgroep vind je ongetwijfeld iets leuks! Zeker een aanrader wanneer je op zoek bent naar een origineel en persoonlijk geschenkje.

gepersonaliseerd Melanine bordje met naam van Yoursurprise.nl


Dit artikel maakt onderdeel uit van Zomerkriebels, mijn lente/zomer-rubriek, waarbij ik activiteiten deel die je met kleine kinderen kan uitvoeren tijdens de zomer(vakantie). Zin in meer? Het volledige overzicht vind je hier! Heb je zelf nog een leuk activiteit? Laat het me weten! 


Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram


2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.