Hangen in de eerste zon + WIN EEN HANGMAT!

Ik voel me gewichtloos. Zwevend op de lucht, mijn ogen gesloten terwijl ik de warme zonnestralen op mijn gezicht voel branden. ZALIG, dat lenteweer. Ik voel me zachtjes indommelen, maar wordt abrupt gewekt door het geschreeuw van mijn zoon. “MAMAAAAA, IK WIL OOK IN DE HANGMAT.”

Aghr, bijna! Bijna waande ik me op één of andere exotische locatie. Met een cocktail in de hand onder een palmboom. Maar nee, ik ben nog steeds in Vlaanderen en ik heb schaamteloos de hangmat van vrienden ingepikt.

Hangmat van Tropilex online kopen bij hangmatgigant.be

Hangmat van Tropilex online kopen bij hangmatgigant.be

“Lieveke, ‘k wil da ook thuis. Zo’n hangmat.”
“Waar gaat ge da zetten?”
“In den tuin. Tiens.”
“Hm.”

En als ik ergens mijn zinnen op zet. “Ik ben Jill en krijg wat ik wil.”, weetwel. Dus, wij op zoek naar een hangmat. Het internet afschuimen op zoek naar een mooi overzicht. Want tjeeses, hangmatten heb je werkelijk in alle kleuren, stoffen en vormen. En bovendien, niet enkel voor volwassenen, maar ook voor baby’s en kinderen.

We werden uiteindelijk verliefd op dit mooie model van Tropilex. Het heeft een subtiele kleur, leuke details en is breed genoeg om er met twee personen in te liggen. Nu nog op zoek naar een (goedkope) standaard, of een haalbare (en veilige) DIY. Als iemand hier in kan helpen, laat van je horen in de comments!

Hangmat van Tropilex online kopen bij hangmatgigant.be


!! WIN EEN HANGMAT !!

En om de eerste zonnestralen te vieren, mag ik in samenwerking met Tropilex maar liefst twee hangmatten / hangstoelen naar keuze verloten! Op de website van hangmatgigant.be kan je hun assortiment raadplegen. 

Deelnemen aan deze winactie is simpel, 

 • Volg Esterdepret.be op Facebook en laat hieronder, of onder het bericht op Facebook weten dat je deelneemt! 

Deelnemen kan in België en Nederland t.e.m. zondag 20 maart. Op maandag 21 maart (niet toevallig de eerste dag van de lente!) zullen de twee winnaars persoonlijk bericht ontvangen. Veel succes! 


Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram


16 Comments

 1. Ohhh geweldig, we hebben vandaag onze tuin wat aangepast en ik weet een prima plekje waar ik lekker zou kunnen hangen;) graag zelfs , ik doe mee met deze gave winactie

 2. Wat zouden wij graag een hangschommel winnen. Heerlijk in de zon een boekje (voor)lezen. We ♡ it! Duimennnnn!

 3. Ohh wauw! Ik mis het hangen in een hangmat met de zon op m’n bol tijdens mijn reis door Azië. En wie weet kan het nu op m’n eigen balkon!! <3 ik ga heel hard duimen.

 4. Hoi hoi, ik werd op FB getriggerd door je intro, want het is zooo herkenbaar!!! :-) moment dat je net lekker ligt, net bij jezelf komt, en dan bruut terug naar reality wordt gehaald. :-) maar het maakt niet uit, er komt ook altijd een herkansing. Daarom doe ik graag mee. Wat zou ik blij zijn als ik heerlijk een beetje me-time in de hangmat kan hebben. Liefs Bianca P.S. Leuke blog!

 5. Ik wil heeeeel graag de hangmat winnen aangezien ik nog geen tuinmeubelen heb in mijn nieuwe tuin! Dan kan mijn petekindje gezellig komen chillen!

 6. Oh yes please! Met een tuin die we dit voorjaar eindelijk wat in orde brengen zou een hangmat geen overbodige luxe zijn!

 7. Wauw, een hangmat staat echt al een hele tijd op mijn verlanglijstje, maar daar heb ik tot nu toe nog niets aan gedaan. Dit zou echt een goede ontspanning zijn in deze stresserende tijden (jullie weten ongetwijfeld wel wat ik bedoel), en met deze opkomende lente is het helemaal perfect! Het enige probleem zou zijn om er een hangmat uit te kiezen, ze zien er allemaal zo kleurrijk en vrolijk uit! Maar dat zijn zorgen voor later 😉

 8. oeh! i’m in!
  Ik heb zolang gedroomd van een hangmat en toen ik vorig jaar zwanger was en thuis moest blijven, gaf ik mezelf eentje cadeau. Eentje hebben waar je met twee in kan, of twee hebben is hier geen overbodige luxe :)

 9. Yess, Yess, Yess, zou prachtig passen in onze tuin, om samen met de kleinkindjes eindeloos te wiegen, te schommelen, te luieren, schaamteloos te genieten.

 10. Wauw wat een super toffe winactie! Onze oude hangmat is helaas kapot, en daarom zou ik het heel erg leuk vinden om een nieuwe hangmat (of hangstoel) uit te zoeken. Nu het beter weer wordt, heb ik steeds meer zin om naar buiten te gaan en lekker in het zonnetje te zitten. Mijn vader is bijna jarig (en omdat ik nooit een leuk en origineel cadeau kan verzinnen) zou ik het heel erg leuk vinden om hem dit jaar te verassen met een mooie nieuwe hangmat of hangstoel. Ik heb net al even op de website gekeken en heb er al veel mooie tussen gezien! Ik heb helaas geen Facebook, dus aan deze stap kan ik helaas niet mee doen… Fingerscrossed :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.