HOERA HOERA! JULES IS 3 JAAR

verjaardag kleuter wordt 3 jaar. cadeautip!

Drie jaar, begod. 3 jaar.

Het is een cliché, maar verdomme wat gaat de tijd snel. Drie jaar geleden mocht ik baby Jules voor het eerst bewonderen. 10 vingertjes, 10 teentjes en een paar wondermooie blauwe ogen. 53cm tegen de meetlat en 3800gr op de weegschaal. ‘Kloeke baby’, werd me verteld.

Drie jaar geleden, op 3 juni 2013 werd ik om 6u in de ochtend gewekt door gebroken vliezen. Vandaag, exact 3 jaar later werd ik omstreeks hetzelfde tijdstip gewekt door een hyperactieve kleuter die enthousiast “IS HET NU MIJN VERJAARDAG AL??!”, schreeuwt.

Drie jaar later en een halve snijtand minder. De blondekop, heeft nog zo’n 4cm te gaan en klokt af op 1 meter. Waarbij hij niet langer gratis binnen mag in Harry Malter, en ook volle pot dient te betalen in Plopsaland. ‘T is officieel, mijn eens zo kleine jongen is niet meer. Drie jaar, begod.

Maar laat ons nog even genieten van kleine Jules. Vrolijke zorgeloze Jules die volop de wereld in al zijn glorie ontdekt. Een wereld waar stoere ridders en lieve piraten het voor het zeggen hebben.

verjaardag kleuter wordt 3 jaar. cadeautip!

verjaardag kleuter wordt 3 jaar. cadeautip!

Ridder Jules!

En net daarom besloten we hem op zijn verjaardag te verrassen met een houten schild– en zwaard. “Wauw!!”. Jules’ glunderende blik terwijl hij door de kamer huppelt, het zwaard wild boven zijn zwaaiend, bevestigd mijn cadeaukeuze. Missie geslaagd!

Woar is da feestje?!

Oja, ’t zal wel zijn. Feesten we gaan doen. Met een springkasteel, piñata, BBQ, een grote taart en véle vélé vriendjes. Al moet Jules nog drie weken wachten op het grote feest. Uiteraard uitgebreid verslag hierover, eind juni! In elk geval, special thanks aan iedereen die vandaag de tijd nam om ’t feestvarken te feliciteren. Zowel online als offline! Jullie zorgden er alvast voor dat Jules’ speciale dag er eentje om nooit te vergeten werd.

verjaardag kleuter wordt 3 jaar. cadeautip!


Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram


5 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.