Johei johei ! De solden zijn weer in ’t land!

swatch dameshorloge in solden monochrome uurwerk review door mamablogger

Johei, ’t is weer de tijd van ’t jaar, solden!

En ik besloot me deze soldenperiode eens flink te laten gaan. U moet weten, het was veruit drie jaar geleden dat ik nog eens op het gemak door de winkelstraten liep. Voor mezelf.  Nee, ik was dit keer niet op zoek naar een broek voor Jules, kousen voor Matthijs, of rekkertjes voor Alixe. Ik mocht puur voor mezelf de stad intrekken en naar oude gewoonte hersenloos shoppen. Zonder (jammerend) kind aan mn arm, zonder ‘einduur’, en zonder wederhelft die bij elk kledingstuk subtiel opmerkt “Had je niet zo’n gelijkaardige T-shirt al in je kast hangen?” -Ughr, venten. Gewoon ik en mijn bankkaart. Amen!

Vier uren. Vier uren heb ik erover gedaan, waarna ik noodgedwongen huiswaarts moest omdat ik m’n zakken niet meer kon dragen. Mama in’t nieuw! Moet ook eens kunnen, niet? Want dan voelt ge u goed. Dan voel je je shinen like a diamond.

Online vs. offline shoppen

Bij de aankoop van kledij gaat de voorkeur absoluut naar fysieke winkels, maar gaan we richting schoenen of accessoires dan vind ik mijn gading steeds vaker online. Webshops hebben vaak een erg uitgebreid assortiment, je kan zeer gemakkelijk prijzen vergelijken en dat allemaal vanuit je zetel.

Online Horloges kopen is ongetwijfeld één van mijn guilty pleasures. Terwijl ik geen armbanden verdraag, is een uurwerk absolute must. En liefst één die naadloos bij mijn outfit aansluit. Dat wil zeggen dat ik in zowat elke kleur en van elk materiaal een exemplaar heb liggen.

Swatch

Mijn nieuwste aanwinst vond ik bij Horloge.be, waar ik een zwart Swatch dameshorloge bestelde, volledig in lijn met de monochrome trend. Swatch horloges blijven voor mij de top-of-mind als het op uurwerken aankomt. Oerdegelijke kwaliteit en elk seizoen een erg fijne collectie. Wil jij ook een batje doen? Neem dan zeker een kijkje in de koopjeshoek van Horloge.be!

swatch dameshorloge in solden monochrome uurwerk review door mamablogger

swatch dameshorloge in solden monochrome uurwerk review door mamablogger


Like what you read?
Volg me Facebook

Like what you see? 
Volg me op Instagram


2 Comments

  1. Mooi en subtiel, ik heb lang een witte gehad, maar die heeft zijn beste tijd gehad. Als juf kan je je horloge niet missen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *