New in: Kidzroom’s eerste collectie verzorgingstassen

Toen ik net startte met bloggen schreef ik een what’s in my diaperbag-artikel. Met als enige verschil dat ik slechts één koter had, terwijl ik er nu twee heb rondlopen. Tijd voor een update! én een opvallende wending, want hoewel ik meer kinderen heb, sleur ik een pak minder mee. 

Ondertussen ben ik een getraind moeder en weet ik perfect wat wel of niet mee hoeft. Meer zelfs, vaak hebben we voldoende met een klein rugzakje waar al het nodige voor beide kids inpast, waardoor we onze huidige ruime verzorgingstas steeds minder gebruiken.

Als we dan toch ergens heen gaan waarbij een halve verhuis gepaard gaat (bvb een dagje strand, zwemmen of weekendje weg), constateer ik vaak dat onze huidige verzorgingstas te klein is om alles mee te nemen voor beide kinderen.

Daarom ging ik op zoek naar een groter formaat. Hierbij was het belangrijk dat ik de praktische indeling van een verzorgingstas kon behouden, maar dan met de ruimte van een weekendtas. Kwam dat even handig uit dat ik de nieuwste collectie verzorgingstassen van Kidzroom mocht reviewen.

handige luiertas en grote verzorgingstas van Kidzroom

handige luiertas en grote verzorgingstas van Kidzroom

Tassen van Kidzroom

De verzorgingstas die ik momenteel gebruik is van Kidzroom. Een merk oorspronkelijk vooral bekend is voor zijn vrolijke collecties peuterrugzakjes.

Recent bracht Kidzroom ook hun eerste collectie verzorgingstassen op de markt en ik mocht meteen een exemplaar ontvangen. Ik koos voor het Bowling model. Vrij vertaalt als de XL. Ik moet toegeven, de zak valt kleiner uit dan verwacht, maar nog steeds groot genoeg om zijn werk goed te doen. Want de ervaring leert me, hoe groter de tas, hoe meer je er toch inpropt.

handige luiertas en grote verzorgingstas van Kidzroom

Terwijl de peuterrugzakjes van Kidzroom d.m.v. felle kleuren en leuke prints inspelen op de fantasie van het kind, is de collectie stijlvolle verzorgingstassen vernieuwend voor het merk. Zo kozen ze voor neutrale kleuren en een speelse doch subtiele print. De verzorgingstas wordt geleverd met een meeneem verversmatje en brede schouderriem. Zelf draag ik hem liefst met de twee stevige handvaten over mijn schouder.

Welke verzorgingstas gebruik jij? En waarop let je bij de aankoop?


 Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram


One Comment

  1. Ik ben er ng altijd niet uit. Tot ik het wel weet gebruik ik mijn cowboybag. Heb ik jaren als werkhandtas gebruikt. Is groot en ziet er ng goed uit. Ziet er wel handig uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.