Shop the look – Kinderkledij voor de herfst en winter

De laatste zomermaand is officieel gestart. Over enkele weken is het herfst, vallen de speelgoedboekjes in de bus en tellen we af naar Kerst. Stiekem vinden we dat ook best wel fijn. Ik heb er alvast zin in om die warme muts en fluffy sjaal opnieuw uit de doos te halen.

Ook in de winkels heeft de zomercollectie intussen plaats gemaakt voor dikke jassen, sjaals en laarzen. Jep, tis officieel. Summer’s almost over.

Kinderkledij aankopen

Met kinderen die groeien als kool, deed ik reeds mijn ronde langs enkele webshops. Op zoek naar leuke herfst-items voor peuterdochter Alixe en peuterzoon Jules. Elk jaar kies ik een aantal duurdere kledingsstukken, maar meestal hou ik het bij lekker goedkoop. Het leven met mijn twee koters is al duur genoeg.

Terwijl ik de duurdere kleertjes opzij hou voor weekends en special occasions, gaan de goedkopere kleertjes zonder hartzeer mee naar het KdV. Leuk om te stoeien en te besmeuren zonder ik me moet opwinden over een vlek alhier en slijtage aldaar. Ik wil liever niet herinnerd worden als die moeder waarvan de kinderen niet vuil mochten worden #letthembekids

Nu, ’t is niet omdat er gestoeid mag worden in de kleren, dat mijn familie erbij moet lopen als familie Flodder. Goedkoop is zeker niet synoniem voor slons.

Ik deelde begin augustus een shoplog met heerlijke kleertjes uit de Primark en ga geregeld langs bij ketens als Zara, H&M of Hema. Het vinden van degelijke kinderschoenen blijft lastig en dit is iets van alle tijden. Er hangt vaak een prijzig kaartje aan maar je kunt tegenwoordig ook tal van merken voor héél schappelijke prijzen vinden. Zeker een bezoekje aan de stad waard!

Hierbij mijn favoriete kinderkledij voor de herfst en winter / Meisjescollectie :

shop the look - inspiratie kinderkledij voor de herfst en winter

1.Fijn gebreide trui € 9,99: H&M

2.Kort broekje( leuk te combineren met broekkous): € 11,50 / 7. Broekkousen € 6,50: Hema

3.Jas € 27,95: Zara Kids / 4.Trui € 16,95: Zara Kids

5.Blox Sneakers € 29,99 / 6. Dr. Visser leren laarsjes € 39,99 / 9. Blox Sneakers € 10,00 / 10. Laarsjes Hush Puppies € 49,99: Scapino kinderen

8.Vans Authentic € 39,99: Vans Girls


Waar shop jij graag voor je kroost? Let me know! 

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.