’t Is bijna moederdag. Ideale timing voor WINWEEK

win tal van prijzen tijdens de moederdag winweek

For all the mommies out there!

Binnen twee weken, op zondag 14 mei om precies te zijn, is het Moederdag. Een dag waarbij de moeders in Nederland en België (met uitzondering van Antwerpen) eens extra in de bloemetjes gezet worden. De ene neemt die bloemen letterlijk, terwijl de ander op zoek gaat naar een origineler cadeau voor moederlief.

Sinds ik zelf moeder werd, gaat de fameuze Moederdag niet langer onopgemerkt voorbij. Naast het obligatoire bezoekje aan eigen familie (wat ik overigens met veel plezier doe), laat ik me die dag ook zelf graag verrassen door de kindjes en Matthijs. De voorbije edities werden gestart met een heerlijk ontbijt op bed, waarna de kindjes hun geknutseld geschenkje uit de klas overhandigen.

Winweek

Ook dit jaar zal ik me de 2de zondag van mei eens extra laten verwennen, en ik raad jullie allen aan op hetzelfde te doen. Daarom start ik in samenwerking met tal van merken op vrijdag 5 mei een fameuze winweek.  For all the mommies out there: 7 dagen, 7 producten, 7 winnaars.

Omdat het leven van een moeder al zwaar genoeg is, houden we het deelnemen zeer simpel. Even de Facebookpagina van esterdepret.be liken en je hebt een vrijpas om aan alle lopende wedstrijden deel te nemen.  M.a.w. als je nu al even op ‘volgen’ klikt, zit je safe voor volgende week (en krijg je bovendien automatisch alle winacties te zien in je feed.). Vrijdag 5 mei gaan we meteen van start met de eerste prijs en op Moederdag (zondag 14 mei) worden alle winnaars bekend gemaakt!

4 Comments

  1. Leuke foto meid! Jij straalt altijd zo. Ben benieuwd naar je leuke actie. Een cadeautje voor mezelf? Ja dat wil ik :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.