Naamlabels van Mynametags ( + winactie)

Welke moeder kent ze niet? De instrijklabels van Nominette, Veritas en consorten. Toen ik zwanger was van Jules kocht ik een voorraad en hield ik me een avond bezig met labels strijken.

Mijn moeder was verbaasd dat het tegenwoordig zo gemakkelijk ging. “In mijnen tijd hé…”. Ja in dienen tijd, zo’n 25 jaar geleden was het nog met naald en draad te doen. Elk labeltje mocht je manueel gaan innaaien. Je moet er maar goesting in hebben. Wel mama, ik heb naamlabels gevonden die nóg gemakkelijker zijn dan de strijklabels. Sticker naamlabels van Mynametags!

sticker naamlabels van mynametags om kinderkledij te labelen

Credits: Drinkbeker van Rosti Mepal

Sticker naamlabels van Mynametags

Ik hoor je denken “yeah right. Je wast het 2x en de naamsticker lost”. Ik mocht de sticker naamlabels van Mynametags uitproberen en heb daar ook uitgebreid de tijd voor genomen. Conclusie, de stickers lossen niet. Ook niet na meermaals wassen, zwieren, drogen.

De sticker naamlabels plakken niet enkel op kledij, maar ook op lunchboxen of drinkflesjes, speentjes, schrijfgerei, fietshelmen en zelfs in schoenen! Ze zijn wasmachine-, vaatwasser-, magnetron- en steralisator bestendig. Hell yeah!

sticker naamlabels van mynametags om kinderkledij te labelen

sticker naamlabels van mynametags om kinderkledij te labelen

Ontwerp

De labels kan je zelf ontwerpen met een leuk sjabloon en een mooie achtergrond. Ook het lettertype kies je zelf. Hierdoor kan je een erg persoonlijk naamlabel ontwerpen voor jezelf of je kinderen.

Ik bestelde 4 verschillende stickers, twee voor Jules en twee voor Alixe. Met telefoonnummer en zonder.

Ik koos voor stickers met enkel de voornaam die ik bevestig op kledij, speelgoed, flesjes e.d., terwijl de stickers met volledige naam + gsmnummer een plaats krijgen op iets duurdere spullen, of spulletjes die je écht niet kwijt wilt. (Ik denk dan bijvoorbeeld aan het slaapdoekje van mijn dochtertje. De hel breekt los als we dat ding kwijtspelen)

Was na was, zowel in de vaatwasser als in de wasmachine (en droger) bleven de sticker naamlabels van mynametags mooi op hun plaats.

sticker naamlabels van mynametags om kinderkledij te labelen

Ennnnn, ik mag 2 lezers blij maken met hun eigen naamlabels van Mynametags. 

Deelnemen is simpel: Laat me hieronder weten welk kledingstuk / object sowieso een naamlabel zou krijgen van jou, en waarom. Ik ben benieuwd!  

Laat zeker een geldig e-mailadres achter zodat ik je kan bereiken na de loting!

Wil je jouw naam extra in de pot? Dat kan! 

 1. Volg me op Instagram, deel mijn foto over Mynametags met de hashtag #Esterpickme

Deelnemen kan t.e.m maandag 31 augustus, op 1 september worden de 2 winnaars geloot. GOOD LUCK


 Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram

Like Mynametags? 
Bezoek hun website


 

28 Comments

 1. Zelfs papa’s kennen de naamlabels :-)!
  Weet je waar in zo’n label zou gebruiken? Mijn zoons schoentjes! Waarom? Omdat ik die zo leuk vind en als we ze ergens laten staan, we ze zo terugkrijgen :-)

 2. Geen idee wat ik zou labelen want onze mini is er nog niet maar zo te lezen zijn er heel wat spullen die zo’n sticker zouden kùnnen krijgen! :)

 3. Zo netjes georganiseerd, als kleuterjuf kan ik dat alleen maar aanmoedigen! Je hebt geen idee hoeveel spullen we vinden die van ‘niemand’ zijn. Die met telefoon nummer is wel slim voor items zoals een knuffeldoekje! Ik wil er graag, al zouden ze ng niet gebruikt worden natuurlijk. Ik zou ze overal op kleven! Misschien een rare vraag, maar kleef je op een bv een brooddoos enkel een achternaam zodat je ze voor beide kinderen kan gebruiken? Of heeft ieder een eigen
  Brooddoos? 😉

  • De strijklabeltjes van Veritas die ik heb, zijn enkel de familienaam. Deze strijk ik in unisex kleertjes enzo (zoals rompertjes, dekentjes, slabbetjes, …). Het is zeker handig om labeltjes te hebben met enkel de familienaam. Maar het is ook leuk als hun ‘eigen’ stickertje hebben. Misschien bestel ik nog eentje extra met enkel de familienaam… haha 😀

 4. Ik zou de labels vooral kleven op hetgeen mijn mini vaak meeneemt op verplaatsing bvb naar de crèche. Maar ook op de kleertjes en knuffeltjes zodat deze hun huisje snel terug vinden bij verlies!

 5. Hellokes!
  Onlangs dacht ik ook om de namen van de meisjes op hun kleertjes te stikken. Dacht eraan wanneer we met Mauri in het zwembad waren en ze haar nieuwe zwemvest aanhad. Het ding wordt de ganse tijd aan en uit gedaan, en zoiets wordt al snel meegenomen. Ook de jasjes en persoonlijke dekentjes zouden zeker een naamkaartje krijgen.
  Al benieuwd naar het volgens blogje!

 6. De MyNameTags zouden zowiezo een plekje krijgen op de drinkbekers van mijn zoon (waar ik nu met merkstift zijn naam schrijf), op de lunchtrommels, zijn etui op school. De afgelopen jaren heeft mijn dromer zoveel spullen kwijtgeraakt dat nametags heel welkom zouden zijn! Ik werk wel eens met zo’n labelwriter maar die zijn niet vaatwasbestendig.. dus dat schiet ook niet op..:-), we gaan Duimen!!

 7. Leuk geschreven Ester! Die labels zouden hier ook heel erg goed van pas komen met Isa die in september voor het eerst naar de crèche gaat..! Het eerste wat ik zou labelen zou haar knuffel zijn, want owee als konijntje niet in haar bedje ligt… Super slim ook om er je telefoonnummer op te plaatsen! Bedankt voor de tip! Groetjes :-)

 8. Ik zou de naamstickers ook overal opplakken maar vooral op de zelfgehaakte deken die mijn tante uit Australië stuurde! Deze deken is werkelijk onderdeel van ons gezin en gaat overal mee naartoe. Met de naamsticker zouden we een gerust gevoel hebben om hem nooit kwijt te raken. . Moet er niet aan denken!

 9. Mijn kleine man gaat in September naar school en de naamlabels zouden echt van pas komen voor op de brooddoos, in zijn jasjes en zijn boekentas. Ze zijn fantastisch de labels.

 10. Met een klein sloddervosje dat op 1september voor het eerst naar school gaat, kan ik zo’n mooie en praktische labels zeer goed gebruiken :-) Als eerste zou ik alvast zijn nieuwe rugzakje van zijn naam voorzien!

 11. Wat zou dit ideaal zijn voor mij aangezien ik veel kinderen over de vloer heb (gastouder). Mijn kleine gaat ook regelmatig bij vriendjes of neefjes spelen en ik kan dit dus goed gebruiken zodat zijn spullen niet kwijtraken.
  Voor zijn beker, trommel enz is het ook erg handig aangezien hij een erge allergie heeft en mag bijvoorbeeld geen gluten binnen krijgen. Zo kan iedereen zijn spullen herkennen en gescheiden houden van de rest.

 12. De jas van mijn neefje floris zou een naamlabel krijgen. Is al gebeurd dat hij de jas aan had van een ander kindje in de opvang ! 😉

 13. Met het nieuwe schooljaar voor de deur moet ik alle spullen van mijn 3 kids weer labelen. Onder andere boekentassen , jasjes, brooddoosjes, koekendoosjes ,… Dus mij kan je heel blij maken met een setje naamlabels !

 14. Mijn dochter is kleuterjuf, met als gevolg dat de hulp van handige mama met haar naaimachine regelmatig wordt ingeroepen. Ik zou alle spulletjes die ik al voor mijn dochter (en haar kleuterklas) gemaakt hebt (roodkapjes cape’jes, kwebbelrokjes, koksmutsje, …) labelen zodat ze geen “pootjes” meer krijgen, want regelmatig verdwijnen er van haar spulletjes.

 15. De “do do” van onze kleinste, zijn knuffeldoek, want inderdaad, de hel breekt los als we dat ding kwijtspelen 😉 Ook handig om hier thuis alle spullen uit elkaar te houden. Met onze 5 kids is het soms een hectische “van mij, van mij” ruzie!! Twee tienermeisjes met “hun eigen” kleren. En 3 kleuters van onder de 7 jaar met “zelfde interresses” als je begrijpt wat ik bedoel, dus hier welkom hoor!!

 16. mijn zoontje is zwaar mentaal en motorisch gehandicapt en kan dus niet praten of zijn eigen kledy aan duiden waardoor er regelmatig kledy verloren gaat op school en op kamp dus zou idiaal zijn moest ik zijn jas en ander kledy kunnen naam tekenen en zo dit jaar minder kledy kwijt te geraken

 17. Bij de start van het nieuwe schooljaar, nieuw materiaal gekocht voor de zoon en alles zal voorzien worden van een label; drinkbus, brooddoos, pennenzak,… Elk jaar denk ik met een jaartje ouder worden zullen de spullen minder snel voetjes krijgen, maar niets is minder waar! Dus kleven is de boodschap!

 18. Ik had hier nog nooit van gehoord maar wat een mooie handige labels. In mei 2015 is m’n dochter gestart met school, enkele weken. Haar brooddoosje en haar fruitdoosjes mochten we quasi elke avond opnieuw labelen met haar naam. Eerst met een stift maar dat hebben we snel opgegeven. Dan met zo’n ouderwetse labelmachine maar ook die hielden maar enkele dagen stand. Ik ben dus nog steeds op zoek naar een goed alternatief. Bedankt voor de tip! En oh jeetje, wat een leuke kleurtjes! Veel vrolijker dan die zwarte standaard labeltjes. Ik ga toch moeten rondneuzen op de site, tenzij ik ze win via je blog. Leuke winactie!

 19. Deze naamlabels wil ik super graag winnen! Nog bezig aan een vergelijkende studie tussen al de verschillende websites die naamlabels aanbieden. Het -aller-allereerste dat ik zou labelen is haar tutjesketing van Lilliputiens met knuffeltje ‘Liz’ aan waar ze zooo verslingerd aan is :-) .

 20. Dochter nog maar drie maand en ng niet nr crèche. Dus infeite ng geen ervaringen met deze dingen.

  Als ik kon plakte ik eentje op mijn dochter😜. Want ik zou haar niet meer kunnen missen. Natuurlijk ben ik niet van plan mijn dochter kwijt te geraken. Zal ik nt laten gebeuren.
  Om dan toch iets te kiezen. Ik denk dat er er zeker kleef op slaapknuffeltje, muts & wanten en jasje want dit raakt het snelst verloren.

 21. Naamlabels, iets waar ik als mama van een 5-maander nog niet bij had stilgestaan. Ik ga ervan uit dat mijn welopgevoede dochter altijd mooi voor haar spullen gaat zorgen. Hahaha, I wish! 😛
  Ik zou ze plakken op alles wat vast en los zit, gewoon al omdat er zo’n leuke ontwerpjes tussen zitten. Leuke winactie!
  Groetjes Laura

 22. ik heb geen label.
  ik wil het niet op mijn voorhoofd hebben staan.
  ik wil mezelf kunnen zijn,
  lekker doen waar ik zin in heb.
  ook als ik van mening verander.

  mensen zij gewent aan labels.
  ze willen voor alles een logische verklaring.
  die heb ik niet
  die zal ik nooit krijgen
  Liefde en gevoelens
  daar zijn vaak geen verklaringen voor
  daar horen geen labels op.
  Liefde is iets vaags
  plak er geen label op
  plak op niemand een label,
  BEHALVE OP MIJN DIEPVRIESPOTJES.

 23. Toffe actie! Hopelijk mag een oma ook deelnemen! Dit zou leuk zijn voor mijn kleinzoontje! Toen mijn eigen zoon klein was bestond dit allemaal nog niet, gevolg dikwijls met het verkeerde jasje naar huis! Handig hoe er intussen leuke oplossingen hiervoor gevonden zijn! Zodat hij alvast niet met het verkeerde jasje naar huis kan komen na een vermoeiende schooldag :-)Leuke labels ook, met vrolijke tekeningen enz. Waag dan ook graag een kansje! Heb jammer genoeg geen instagram.

 24. Op het knuffeldoekje van onze meisjes – deze is onmisbaar en moet overal mee naar toe! Als het ooit verloren zou geraken (wat ik niet hoop uiteraard), dan kan het via de label (met tel.) toch makkelijk terug bij ons terecht komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.