Nuby reis bestekset – ideaal voor een buitenkind

Al je de weersvoorspellingen mag geloven, lijkt het erop dat de zomer eindelijk van start kan gaan. We gaan al enkele dagen met de fiets naar het KDV, en sinds gisteren kan dat ook zonder jas. De tuin staat in bloei, de verwarming ligt uit en we slapen met de ramen open. Heerlijk!

Zodra het weer het toelaat eten we met zn allen buiten in het avondzonnetje.  Los van ’t feit dat het me een avondje stofzuigen of dweilen bespaart, vinden we het geweldig. Een ontspannen sfeer, wat kleine hapjes, lekker bijpraten/roddelen met Matthijs terwijl de kinderen in de tuin spelen. Alixe proeft stenen, Jules wiedt onkruid (en soms bloemen). Het is gezellig.

Meestal vertoeven we in onze tuin, soms ook in een parkje of speeltuin in de buurt. Nieuw speelgoed voor de kinderen kan nooit kwijt en aangezien er geen concrete plannen om een schommel of glijbaan in onze tuin te placeren, laat ik hen daar de aap uithangen.

Wanneer we in de namiddag nog even naar de speeltuin trekken, neem ik graag een koude pastasalade mee. Zo kunnen de kinderen lekker lang spelen en hoeven we niet naar huis wanneer de honger opsteekt. Met de pastabereiding in een Tupperware potje en de Nuby reis bestekset zijn we all ready to go.

Nuby Reis bestekset

Het is jullie vast niet ontgaan dat ik een grote fan ben van Nuby, een merk met erg praktische producten op de markt. Ik vertelde jullie reeds over de mommy life-saver snackhouder van Nuby. En net zoals die snackhouder is de reis bestekset van Nuby sowieso uitgevonden door een moeder. Vroeger (nouja, 6mnd geleden. ofzo) wikkelde ik de lepeltjes voor Jules zn yoghurt of pap in een keukenpapiertje, of drie, stak deze zo in de luiertas. Erg hygiënisch was dit niet. Zodra ik dit handige doosje zag waarin je bestek perfect past, was ik verkocht!

De reis bestekset van Nuby bestaat uit een compact klein doosje met hierin 3 lepels en 3 vorken, maar ook kinderbestek van andere merken passen hierin. Het doosje zit sinds kort standaard in onze luiertas en het is me al verschillende keren goed van pas gekomen. Zo vind ik het bijvoorbeeld handiger om de kinderen een ijsje te geven met een lepel. Hiervoor dus, onderandere.


Overtuigd? De Nuby Reis Bestekset kan je HIER kopen. Of kan je (zoals veel Nuby producten) terugvinden ik het Kruidvat! Richtprijs € 5,00


One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.