Op moederdag mag het al eens wat meer zijn (WINACTIE !)

review Pascaud UV defense gezichtsverzorging
Onlangs kreeg ik bij de schoonheidsspecialiste opnieuw enkele producten aangeboden. Producten die ze keer op keer gebruikt bij de behandelingen en waarvan ik telkens moet toegeven dat het effect meteen zichtbaar is op mijn lichaam. Wanneer ze me met een mooi verkoopspraatje de producten probeert te verkopen, moet ik haar teleurstellen. Sorry darling, de prijs is me net wat te veel van ’t goeie.

Ik mag dan wel steevast overtuigd zijn van de fantastische werking, mijn echtgenoot zal minder vrolijk zijn als hij het bedrag van de rekening ziet gaan. Waarna ik hem moet proberen overtuigen van ’t feit dat 60 euro voor een tube dagcrème echt niet zo uitzonderlijk is, hoor. (Of ben ik de enige die het mag gaan uitleggen wanneer er plots op magische wijze € 60,00 van de rekening verdwijnt?)

Naar aanloop van Moederdag mag ik al een heleboel prijzen weggeven en als 5de prijs tijdens deze winweek heb ik vandaag opnieuw een luxeproduct in de aanbieding. Omdat er dag na dag overal in de wereld vrouwen dromen van dat ene dure verzorgingsproduct, maar het niet verkocht krijgen bij het thuisfront.

Zo’n producten zijn natuurlijk de ideale cadeau voor moederdag. Iets wat we niet zelf kunnen/durven kopen, maar eigenlijk wel ontzettend graag willen. For al those women out there heb ik de nieuwste dagcrème UV defense van het Belgische Pascaud in de aanbieding.

Belgische gezichtverzorging: Pascaud UV defense

Pascaud UV defense

Omdat je natuurlijk niet zomaar wat op je gezicht smeert, heb ik het product uitvoerig getest alvorens het aan jullie voor te stellen. De resultaten zijn positief! De geurloze crème trekt snel in zonder een vettig laagje achter te laten (want daar had ik een beetje schrik voor) Nadien kan je zonder probleem je make-up aanbrengen zonder dat het zijn effect zal missen (daar had ik ook een beetje schrik voor). Sorry Nivea, hier kan je niet aan tippen!

Maar zoals eerder aangehaald: de prijs. Dat de producten van Pascaud niet bepaald goedkoop zijn, is geen geheim. Ze vallen dan ook onder de noemer cosmeceuticals, wat zoveel betekent als een combo van cosmetica en farmaceutica. Voor desbetreffend tubetje UV defense (50ml) tel je al snel 65 euro neer. Maar niet getreurd, deze week kan je hem exclusief winnen!

Belgische gezichtverzorging: Pascaud UV defense


WINACTIE !!

Like even de Facebookpagina van esterdepret.be en laat in de reacties weten dat je deelneemt. Wie weet mag jij binnenkort deze luxe dagcrème op je snoetje smeren.

Deelnemen kan t.e.m. zaterdag 13 mei. De gelukkige winnaar wordt getrokken op Moederdag zelf. Dus hou op zondag 14 mei de Facebookpagina goed in de gaten.

PS: Voel je vrij om ook aan de andere lopende winacties deel te nemen. Je kan ze hier bekijken!  (en elke dag komt er eentje bij!)


Like what you read?
Volg me Facebook

Like what you see?
Volg me op Instagram


10 Comments

  1. Nog nooit gehoord van dit merk eigenlijk, dat maakt me extra benieuwd, dus ik doe weer mee :-)

  2. Olaa mijn vrouwtje haar verj is in zicht en lijkt me leuk extraatje
    Dus we doen graag weer mee

  3. Ik doe graag mee voor mijn mama die niet altijd consequent zonnecrème smeert omdat dit moeilijk combineert met makeup. Zo heeft ze geen excuus meer en ben ik geruster.

  4. De acties gaan maar door! Ik doe mee want ik wil ook wel eens een luxe paardje zijn 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *