Rosti Mepal: meer dan enkel een lunchbox voor de kids! + WINACTIE !

DSCF2057

Als mamablogger mag je Moederdag niet onopgemerkt laten voorbij gaan. Met een lezerspubliek dat voor 90% uit (aanstaande) moeders bestaat, voelt het als een plicht jullie op deze grootse feestdag extra in de bloemetjes te zetten. Daarom kon je de afgelopen week al tal van leuke prijzen winnen tijdens een fameuze Moederdag winweek. 7 dagen, 7 prijzen, 7 winnaars!  We zitten we aan de zevende en laatste winactie.

Rosti Mepal

In samenwerking met Rosti Mepal mag ik één van de lezers verrassen met een hippe lunchbeker. Zelf gebruik ik de lunchbeker al enige tijd en het leek me een ideaal geschenkje voor aanstaande Moederdag.

Het assortiment van Rosti Mepal is gelijklopend met dat van concurrent Tupperware. Al vind ik het productaanbod bij Mepal wel wat leuker (vooral dan de producten voor kinderen). Maargoed, je vindt er alle soorten en maten van plastic mengkommen, bewaardozen, potten, lunchboxen, … als je er maar eten in kan bereiden of bewaren.

DSCF2061 (1)

Ik kwam voor het eerst in aanraking met de producten van Mepal door hun welbekende  kinderservies van Nijntje. En ook later, voor de aankoop van lunchboxen voor de kinderen, viel ik steeds vaker terug op het merk. Enkele weken geleden scrolde ik even verder dan het kinderassortiment. Ik stootte op een ontzettend handige lunchbeker voor onderweg.

Amper 24u na de bestelling werd het pakketje geleverd. Sindsdien zijn we onafscheidelijk! Elke ochtend bereid ik met veel zorg mijn yoghurt met granola voor. Sinds enkele weken kan je in de winkel weer heerlijk rood fruit vinden, waarmee ik mijn tussendoortje een extra vitamine boost geef. Nomnomnom


WINACTIE !!

En hopla, just like that zitten we aan de zevende prijs van deze winweek! Zou jij ook graag een lunchbeker winnen? Like de Facebookpagina van esterdepret.be en laat in de reactie weten welke kleur je aanspreekt (je kan ze hier terugvinden).

Pas op, ’t is voor de rappe. Deelnemen kan t.e.m. zaterdag 13 mei (morgen!) en op Moederdag zelf (overmorgen!) worden de winnaars geloot.

Succes!


Like what you read?
Volg me Facebook

Like what you see?
Volg me op Instagram


 DSCF2062

21 Comments

 1. De nordic green vind ik een mooe kleur! Precies zoals op jou foto! Lijkt me echt super handig zo’n beker!

 2. Ik volg jouw smaak een beetje, de nordic green vind ik de mooiste! 😊
  Ziet er heel praktisch en vooral ook wel leuk uit!

 3. Ooh mooi! Laat dat nu net iets voor mij zijn, telkens ik naar een tupperware party ga, zet ik bij de opmerkingen dat ik zo’n beker wil voor mijn zelfgemaakte granola + yoghurt. Nordic pink vind ik het mooist 🙂

 4. Okee we doen weer mee!! De nordic green supaa!!
  Perfect om mee te nemen op baan aangezien ik v 5u15 weg ben, geen
  Tijd om aan tafel te eten 🙂

 5. Ik doe mee. Doe mee. Mee. Mee. Doe maar de aqua blauw, past voor jongens en meisjes ☺️

 6. Ohla nice! Die nordic green is idd wel mooi, of de aqua blauwe, of… ’t zijn allemaal snoepjes!

 7. Geweldige prijs … zo wordt het genieten in de lunchpauze! Ik zou heel blij zijn met deze mooie beker in de kleur nordic green.

 8. Die beker ziet er erg handig uit! Ik start maandag mer een nieuwe job en ik ga pendelen, zou ideaal zijn 😊! Ik zou voor nordic green gaan!

 9. Maar zo handig! Waarom ken ik dat merk nog niet? Bedankt op te delen!
  En ik doe graag mee voor de nordic green beker 😊

 10. Zo handig dit! Nu ik zwanger ben doe ik extra mijn best om gezond te eten maar het is vechten tegen de goestingskes;)
  Dit zou ook wel handig zijn voor mijn havermout met fruit denk ik!

 11. Super handig he? Ik ben zelf groot geworden met de lunchtrommeltjes van Mepal. Het lijkt me heel leuk en handig om dit volwassen exemplaar te mogen gebruiken! ik zou er ook yoghurt en crunchy in doen. Blijft het tenminste ècht crunchy :P. Mijn favoriete kleur is Nordic Green.
  Ik heb helaas geen Facebook, maar ik volg je wel op Bloglovin’ (meermyr).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.