Shoplog kinderkledij: Primark Gent

Vorige week werd ik uitgenodigd op de officiële opening van Primark Gent en in dit artikel laat ik jullie zien welke leuke stuks ik kocht in de kinderafdeling. Haters mogen wegklikken of verwijs ik door naar dit artikel. Geïnteresseerden nodig ik vriendelijk uit verder te scrollen.

uitgebreide en grote kinderafdeling primark Gent

Als moeder van zowel een zoon als dochter, kon ik zo goed als de hele kinderafdeling keuren. Zoals we reeds van Primark gewoon zijn, was de collectie erg breed, en wat me meteen opviel is dat de jongensafdeling niet moest onderdoen voor de meisjesafdeling. GOOD WORK!

De kinderafdeling bevindt zich op de -1 en is voorzien van een lift  en brede gangen voor iedereen die het aandurft met een kinderwagen naar deze winkel te komen.

Ik zag een paar érg leuk stuks hangen, maar evengoed een paar érg foute stuks. Ik heb het namelijk niet bepaald voor merchandising in kleren (lees: Minions, Spiderman, Frozen en consorten).

Anywayz, de keuzemogelijkheid bij Primark is zodanig breed dat je voor elk fout kledingstuk, een zalig kledingstuk in de plaats vindt. Ieder zijn smaak en ik ben ervan overtuigd dat iedereen iets naar zijn goesting vindt in deze winkel.

LITTLE BOYS – department

Voor Jules kocht ik:

 • Een lichte regenjas
 • Een longsleeve tshirt
 • Een hipster t-shirt
 • Een basic trui

wpid-wp-1439582236253.jpeg


LITTLE GIRLS – department

wpid-wp-1439582230781.jpeg

Voor Alixe kocht ik:

 • Een fel blauwe broek
 • Een zacht roze trui
 • Een uberzachte bodywarmer

wpid-wp-1439582242692.jpeg

wpid-wp-1439582277307.jpeg

En oja, ik kocht voor mezelf een pyjamabroek, wat onderbroeken (the best!) en twee leuke tshirts.


 Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram


4 Comments

  • Dankje ! en hij is ook errruug zacht.
   Ze doet hem nu ’s morgens aan, wanneer het nog wat frisjes is om in haar pyjama naar tv te kijken ;). Lekker cosy met de bodywarmer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.