Shoplog La Redoute: Online solden voor kleine meisjes

Ik hou van shoppen! Zowel voor mezelf als voor de kinderen trek ik graag de stad in om nieuwe spulletjes te kopen. De kinderen groeien als kool en een seizoenswissel vraagt om een nieuwe kleerkast. Hét ideale excuus om elk kwartaal nieuwe kinderkledij te shoppen. Woopwoop!

Kinderkledij koop ik graag online. Op de websites van La Redoute en Next Direct hebben ze een uitgebreid assortiment aan zeer schappelijke prijzen. Tijdens de soldenperiode kan je er ware koopjes slaan.

Momenteel draagt Alixe maatje 80 (I know, ze is nogal aan de kleine kant), maar ik kocht ook al enkele items in maat 86 en waagde me zelfs aan maat 92. Tijdens de soldenperiode koop ik ook kinderkledij met een grotere maat. Het kledingstuk belandt in een doos en kan op het gemak wachten tot Alixe erin past. No hurry!

Shoplog La Redoute

Ik liet me vorige week gaan in het soldenhoekje op de webshop van La Redoute. Ik vind de collectie voor kleine meisjes er zo leuk! Benieuwd wat ik aankocht voor Alixe? Hieronder gun ik jullie een blik op mijn winkelwagentje!

Shoplog La Redoute: solden bij online webshop. Kinderkledij kopen voor peutermeisje

Klik op de afbeelding om deze groter te bekijken


Tip: Ondertussen zijn er afprijzingen tot – 80%! Zeker een bezoekje waard!

Q: Waar deden jullie reeds koopjes voor de kinderen? Let me know!


Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram


 

6 Comments

  1. Zo’n leuke artikeltjes. Ik ben nu stiekem ook aan het kijken voor de schoentjes, maar ik twijfel over de maat … Heb jij ze al binnen?

    • Nope de schoentjes heb ik nog niet binnen.
      Ik heb ze wel een maatje groter gepakt dan de maat die ze nu heeft, omdat ik het zomerschoentjes vind. Ik gok dus dat ze tegen de lente/zomer een maatje groter zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.