Review: shoppen bij telefoonhoesjestore + WINACTIE

Met de feestdagen in aantocht ben je ongetwijfeld op zoek naar originele en betaalbare geschenken voor vrienden of familie. Misschien is een smartphonehoesje of tablethoesje wel interessant? Je kan ze tegenwoordig erg goedkoop scoren. Ik mocht onlangs een nieuw hoesje uitkiezen bij telefoonhoesjestore.nl en viel achterover van het uitgebreide assortiment aan gsm- en tablethoesjes.

Onze iPad Mini mocht dringend in een ‘nieuw jasje’ gestoken worden, dus ik koos voor een lichtblauwe strakke tablethoes. Amper 24u na mijn bestelling werd het Hollands pakketje in België geleverd. Topservice! Je kan dit tablethoesje voor amper € 12,95 scoren en het wordt gratis in België en Nederland geleverd.

Bij telefoonhoesjestore vind je voor elk wat wils. Van stijlvolle strakke telefoonhoesjes tot drukke prints en quotes. Wat ik persoonlijk wel een minpuntje vond, is dat ze geen gsmcovers verkopen voor de One Plus. Zelf werk ik met dit toestel en hoewel One Plus steeds meer marktaandeel verovert, heb ik nog steeds geen webshop ontdekt die leuke en betaalbare hoesjes voor dit toestel aanbiedt.

One Plus mag dan wel (nog) niet in hun assortiment opgenomen zijn, de merken waar ze wel mee samenwerken zijn erg uiteenlopend. Hieronder vind je een greep uit mijn favoriete hoesjes o.a. de Iphone 6 hoesjes en Galaxy S5 hoesjes.

Goedkope gsmhoesjes of telefoonhoesjes kopen bij telefoonhoesjestore


!! WIN ACTIE !!

Ik mag in samenwerking met Telefoonhoesjestore één van m’n lezers blij maken met een hoesje naar eigen keuze. Kan je smartphone een nieuwe case gebruiken of wil je een vriend/vriendin blij maken voor kerst? Waag je kans!

Deelnemen is erg simpel ! 

Volg Ester Depret en Telefoonhoesjestore op Facebook en laat hieronder kort weten welk hoesje je leuk vindt.

Deelnemen kan in België en Nederland t.e.m. zondag 13 december. Op maandag 14 december zal de winnaar persoonlijk bericht ontvangen.

Veel succes ! 


Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram

7 Comments

  1. Super leuke website! Hier ga ik zeker en vast nog online shoppen:D ik zou graag het hoesje hebben met het blauwe uiltje 😀

  2. Jaaa…!!!! wat een leuke winactie! Ik wil heel graag het hoesje Smile quote booktype voor de samsung galaxy s3 mini winnen! Dan word ik altijd blij als mijn telefoon gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *