Uittip in Gent: Harry Malter!


Vele pretparken openen dit weekend opnieuw hun deuren! Hoewel ik hélemaal geen fan ben van pretparken (iets met te duur, te druk en te lange wachttijden), is er één familiepark dat m’n hart gestolen heeft. Familiepark Harry Malter.

Klein, maar fijn

Weggestoken tussen de velden en bossen in Heusden (Gent) vind je dit kleine familiepark. Allemaal heel amateuristisch en het is net de kleinschaligheid die mij zo aanspreekt. Parkeren doe je in de weide, bij het binnenkomen krijg je een simpel stempeltje en het personeel is één grote familie. Vader Malter leidt de bezoekers rond met het treintje, zoon Laurens verbaast jong en oud met zijn goochelshow en dochter Sara neemt de algemene leiding voor haar rekening.

In dit park draait het duidelijk om wat kleine kinderen leuk vinden en dat merk je. Je kan er de boerderijdieren aaien en je maakt er kennis met allerhande apensoorten. Een ritje met de huifkar of een rondrit op een kameel, het is er allemaal mogelijk! Met als hoogtepunt: de circusvoorstelling achteraan het park.

Praktisch

Kinderen tot één meter mogen gratis binnen en voor mezelf kocht ik een seizoenspas (€ 28,00). Met deze pas kan ik het park gratis binnen tot oktober. Ma.w. voor het derde jaar op rij zullen wij er vaste klant zijn! Openingsuren en tarieven vind je op http://www.harrymalter.be

Familiepark Harry Malter in Gent voor klein pretpark kleine kinderen

Familiepark Harry Malter in Gent voor klein pretpark kleine kinderen

Familiepark Harry Malter in Gent voor klein pretpark kleine kinderen

10670047_10152534007109051_4908794567840181566_n


Dit artikel maakt onderdeel uit van Zomerkriebels, mijn lente/zomer-rubriek, waarbij ik activiteiten deel die je met kleine kinderen kan uitvoeren tijdens de zomer(vakantie). Zin in meer? Het volledige overzicht vind je hier! Heb je zelf nog een leuk activiteit? Laat het me weten! 


Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram


2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *