Vereeuwig uw zomer in een fotoboek + WINACTIE

fotoboek of vakantieboek online zelf samenstellen en thuis geleverd met Smartphoto

Ik beken, ik ben hooked aan mijn fototoestel. En nee, dat is geen logisch gevolg van het bloggen. Met mijn eerste spaarcenten, zo’n twaalf jaar geleden, kocht ik een klein cameraatje. Mijn schoolcarrière, het paardrijden, de mooiste vriendschappen tijdens het uitgaan, … ik was diegene die continu de herinnering op beeld wou. Zonder cursus of kennis van zaken overigens, want die cursus fotografie staat al jaren op mijn bucketlist. Omdat ik mijn overload aan foto’s graag wou delen met de buitenwereld, maakte ik Instagram aan en daaruit volgde dan weer een persoonlijke blog.

Een massa aan foto’s

Mijn foto’s worden massaal digitaal gearchiveerd en mijn harde schijf staat ondertussen overvol met tal van herinneringen. De neuroot in mezelf vindt het belangrijk om hier orde in te bewaren. Regelmatig doe ik de moeite om een selectie aan foto’s af te drukken, hetzij in losse foto’s, hetzij in een fotoboek.

fotoboek of vakantieboek online zelf samenstellen en thuis geleverd met Smartphoto

Doe eens iets nuttig, stel een fotoboek samen

Ik vind het afdrukken van foto’s de beste en veiligste manier om foto’s te bewaren. Elk jaar rond kerst laten we voor elk van de kinderen een fotoboek ontwikkelen. Hierin vinden ze een selectie van de mooiste beelden uit de afgelopen 365 dagen. Ook na een reis of verjaardagsfeest zet ik me achter mijn laptop om een fotoboek samen te stellen.

Om de zomervakantie in schoonheid te kunnen afsluiten, kan je bij Smartphoto tal van leuke kortingen scoren. Zo heb je de hele maand augustus 20% op alle fotoboeken!  Het moment om je mooiste herinneringen te vereeuwigen op papier!

fotoboek of vakantieboek online zelf samenstellen en thuis geleverd met Smartphoto


WINACTIE!!

In samenwerking met Smartphoto mag ik een shoptegoed twv € 40,00 verloten onder de lezers. Ruim voldoende om een goed gevuld fotoboek te bestellen, me dunkt!

Deelnemen aan deze winactie is simpel, 

 • Volg esterdepret.be op Facebook en laat hieronder, of onder het bericht op Facebook weten dat je deelneemt.

Deelnemen kan in België en Nederland t.e.m. woensdag 24 augustus. Op donderdag 25 augustus wordt de winnaar via Facebook bekend gemaakt. Veel succes! 


Like what you read?
Volg me Facebook

Like what you see? 
Volg me op Instagram

17 Comments

 1. Lang geleden dat ik eens meedeed voor een win-actie maar op deze zeg ik: jaaaa dat wil ik graag winnen! We gingen voor de eerste keer op reis met Lucie en daar hebben we ook een massa aan foto’s van. Of gewoon misschien wel om haar jaar samen te vatten tegen december (hoera 1 jaar! :o)

 2. Voor foto dingen doe ik ook altijd graag mee! Ik neem elke dag foto’s en heb ook altijd tal van “doe iets met je foto’s” projectjes lopen. Doet er mij aan denken dat ik over mijn leukste project ook dringend nog’s moet bloggen.

 3. Die wil ik wel winnen. Al 100 keer begonnen en telkens gefrustreerd afgezet omdat het een vervelende software is. Misschien is deze gebruiksvriendelijk. Zou een mooie afsluiter zijn van een jaar moeder zijn.

 4. Deze zou geweldig zijn. Nogal een foto verslaving. ?
  En al mijn fotoboeken en foto’s komen van daar.
  Duimen maar.

 5. Ik heb inderdaad ook een harde schijf vol met mooie foto’s! En neem me zelden de tijd er iets moois van te maken. Met deze prijs moet dat zeker gaan lukken!

 6. Wat een super winactie nu mijn vakantie voorbij is en ik rond de 500 foto’s heb. Dit zou super zijn om de mooie vakantie foto’s allereerst te sorteren en daarna mooi weer te geven in een fotoboek. Zo fijn als alles netjes in een mooi fotoboek is weer gegeven. Nu duimen draaien.

 7. Wat een super toffe winactie! Een fotoboek is ideaal om te hebben! Ik ben bezig met fotograferen en dan vooral kinderen. Mensen vragen vaak aan mij of ik foto’s kan laten zien. Een portfolio (fotoboek) is ideaal om dan bij me te hebben, zodat ik voorbeelden kan laten zien. Mocht ik winnen, dan kun je mij bereiken op denise_chill@hotmail.com.

 8. Heel erg leuk ik doe graag mee om een mooi boek te kunnen maken van de foto’s van mij en mijn vriend voor later.

  Ik volg je op facebook (lieke van veen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.