Feest! – Hoe wij de verjaardag van J & A vierden

Feest! Op 3 juni werd Jules twee jaar en op 25 juli viert Alixe haar eerste verjaardag. Omdat de verjaardagen kort op elkaar volgen, besloten we één feest te geven. Net als vorig jaar hielden we  het kleinschalig en werden vrienden en familie uitgenodigd voor een gezellig tuinfeest.

Point Blur_Jun222015_164313

De uitnodiging ontwierp ik zelf. Ik koos bewust voor een genderneutraal thema en zwichtte voor de zwart/wit trend dat ik doortrok naar de aankleding van het feest.

FOOD

Voor de catering deed ik beroep op Mundo Rico. Zaakvoerdster Simona reisde 3 jaar lang de wereld rond en vond ondertussen haar thuisbasis in Gent. De Vlaamse mama met Italiaanse roots geeft momenteel kook workshops in Gent en Genk. Van Italiaanse keuken tot traditioneel Vlaamse kost of wat dacht je van een workshop lekkere peuterrecepten, ze doet het allemaal !

Hoewel Simona liever in pasta’s roert, kozen we voor een dessertbuffet. De aanwezigen konden kiezen uit koude kaastaart, pavlova, brownie,  panna cotta, tiramisu, macarons, soezen, zelfgedraaide suikerspin en een variatie aan vers fruit.

Panna Cotta Mundo Rico

DECORATIE

Het leuke aan (kinder)feestjes vind ik dat je ongegeneerd aan het versieren kan. Al werd ik niet bepaald enthousiast van het aanbod in de plaatselijke feestwinkel. Bumba ballonnen, slingers van Cars of kartonnen bekers met Spiderman. Laat maar!

Studio Lala prints Sweettable decoratie

Ik ging online op zoek en kwam terecht bij de webshop van Studio Lala. Je vindt er allerlei leuke extra’s om je feest aan te kleden. Bekers en borden met een leuk sjabloon, gouden confetti, ballonnen, … maaaar, Studio Lala is vooral bekend door haar originele én gepersonaliseerde feestprints. De feestprints druk je zélf af en kan je vervolgens stylen naar keus. Printen, knippen, plakken, stylen en je sweettable ziet er nóg lekkerder uit. Nu, ik moet jullie dames aanraden er toch wat tijd voor vrij te maken. Het is tenslotte #DIY.

De feestprints kan je afdrukken op gewoon papier, maar ik koos -op aanraden van Ine Brands (de vrouw achter Studio Lala)- voor een iets zwaarder 160gr papier. Op Ine’s blog en pinterest-pagina vond ik een heleboel leuke ideetjes waarmee ik aan de slag ging.

Het Pinterest gehalte van de dessertjes schoot meteen de hoogte in wanneer ik afwerkte met de feestprint van Studio Lala. Van een finishing touch gesproken! Ik ben alvast fan!

Benieuwd welke cadeau’s werden uitgedeeld? Ik vertel je er binnenkort meer over!


 Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram

Like Studio Lala?
Volg haar op Pinterest & Facebook & Instagram

Like Mundo Rico? 
Volg haar op Facebook


3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *