OMG, ik heb een vlog online staan

Zeer impulsief nam ik vanmorgen plaats voor de camera. Matthijs vertrok met de kinderen om 8u15 richting school en ik had een halfuurtje voor mezelf. Op tafel lagen een aantal producten dat ik graag op deze blog wou delen, maar de woorden kwamen niet. Mijn Worddoc bleef blanco. Het lukte me niet om mijn gedachten in een interessante blog te gieten, dus ik besloot voor een vlog te gaan. Omdat dat nu eenmaal gemakkelijker leek. Op amper een kwartier stond mijn tekst op beeld. Mijn vlogje was (zo goed als) klaar. Nog even editten en op YouTube plaatsen (wat letterlijk uuuuu-ren duurde, maargoed)!

Vloggen is zeker niet iets dat ik op regelmatige basis zal doen. Maar voor sommige gelegenheden is het zeker een meerwaarde. Ik denk hierbij bijvoorbeeld aan een leuk activiteit of event met kinderen, waarbij bewegend beeld veel beter sfeer en emotie kan weergeven.

’t Is allemaal nog onbekend terrein voor mij en het voelt nog wat vreemd om mezelf op YouTube te zien verschijnen. De kans zit er zelfs in dat ik volgende week dit filmpje weer mooi offline haal, omdat het toch helemaal niets voor mij blijkt te zijn. Net zo goed zit de kans erin dat ik vanaf nu maandelijks een filmpje van ons gezin met jullie deel. We shall see! Hebben jullie tips & tricks, aarzel zeker niet om ze met deze jongedame te delen!

Bon, genoeg gezeverd. Jullie zijn waarschijnlijk ontzettend benieuwd naar die fameuze vlog van mij.

Daar is ie:

Laat het mij zeker weten als je meer bewegend beeld op deze blog wilt zien passeren. Dan bekijk ik wat mogelijk is! 


Like what you read?
Volg me Facebook

Like what you see? 
Volg me op Instagram


5 Comments

  1. Heel leuke vlog vond ik het! Je spreekt heel duidelijk en rustig, precies of je doet dit al jaren :)!
    Bij Mama ABC ga ik zeker eens een kijkje nemen, lijkt me een fijne blog/webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *