Zeeman mag 50 kaarsjes uitblazen (& wilt records breken)

zeeman logo 1967

Zeeman is jarig

Op 3 juni is het dubbel feest! Niet enkel mijn zoon, maar ook Zeeman zag die bewuste dag het levenslicht. Ware het niet dat Zeeman ondertussen zijn vijftigste kaars op de taart mag zetten.

Zelf ontdekte ik de winkel vier jaar geleden. Uiteraard kende ik de winkel wel, maar ‘k ging er zelden of nooit binnen. In alle eerlijkheid: Zeeman had niet zo’n positief imago waardoor ik het associeerde met goedkope ouderwetse brol. Mijn grootmoeder was namelijk de enige persoon uit mijn omgeving die er met enige regelmaat aankopen deed. Het mag dan wel een fantastisch mens zijn, toch had’k zo mijn vooroordelen bij de winkel.

Niets bleek minder waar want ondertussen ben ik een vaste klant. Voor zwangere vrouwen en moeders is Zeeman het walhalla van spotgoedkope rompers, ondergoed, kousen, kinderaccessoires, … . Heerlijke basics, leuke en originele motiefjes. Jawel, tegen alle verwachtingen in speelt Zeeman snel en goed in op de laatste modetrends. (Al gok ik dat ze in dat vijftigjarig bestaan nog nooit hun logo verandert hebben… maar dat terzijde.)

Wereldrecord bellenblazen

Om Zeeman’s vijftigste verjaardag te vieren, organiseert de retailer een internationale recordpoging bellenblazen. Afspraak op zaterdag 3 juni om precies 14u00 in een Zeemanfiliaal naar keuze. Bedoeling is dat verspreid over 7 landen alle klanten en medewerkers van Zeeman het beste van zichzelf geven. Het belooft zonder twijfel een groot spektakel te worden. M.a.w. geen specifieke plannen volgend weekend en heb je dringend nieuwe basics nodig voor de kleine? Plan eens een bezoekje aan Zeeman! Ambiance gegarandeerd (en de bellenblaas krijg je er gratis bij!)


Q. Hoe sta jij tov Zeeman? Hot or Not?


Like what you read?
Volg me Facebook

Like what you see?
Volg me op Instagram


3 Comments

  1. Ik ga er echt al jaren! Mijn oudste haar rompers en kousen kwamen steevast van daar! Ook leuk beddengoed voor baby’s. Nu ze groter zijn koop ik er enkel nog basics en ondergoed, of het moet iets supertofs zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.