Inspiratie: zomerse cadeautips binnen elk budget

Coolgift cadeautips voor de zomer

Ben ik de enige die het ontzettend moeilijk vind om bij gelegenheden een origineel cadeau te vinden? Met de zomer in aantocht deel ik negen leuke geschenkjes die me een instant vrolijk gevoel geven.

1. De Lightbox. Ondertussen is het klassieker in de Scandinavische woon- en/of kinderkamer. Het toeval wil dat ik bij het opstellen van dit lijstje een lightbox voor mezelf bestelde. Wie een leuke quote heeft, laat gerust weten in de comments. (€21,95)

2. Je ziet ze steeds vaker terugkomen: hangende plantenhouders. Wie echt origineel uit de hoek wilt komen, kiest voor een plantenhanger waar de plant omgekeerd in zit! (€19,95)

3. (en 5.) Geen zomer zonder de juiste zwemuitrusting! Zowel de donut als flamingo zwembanden waren vorig jaar al razend populair en ook deze zomer zal je de kleurrijke accessoires geregeld te zien krijgen. (En niet alleen op de populaire Instagram-accounts) (€19,95 en €29,95)

4. Voor wie de modetrend een stapje voor wilt zijn, laat de lightbox links liggen en kiest meteen voor een letterbord. Het doet me steevast denken aan de wachtzaal van onze huisarts, maar sinds vorig jaar is het hipper dan hip. Gegarandeerd prijs met dit cadeau (staat ook op mijn verlanglijstje trouwens, hint hint).(€59,95)

6. ’T is maar omdat ik de flamingo gieter onlangs zelf ontving en dat het ding me elke dag opnieuw doet lachen, dat het een plaatsje kreeg in de collage. Ah kom, hoe leuk is het om kitch cadeau te doen? (€12,95)

7. De dino lamp is één van mijn favorieten uit dit lijstje met cadeautips. De subtiele mint-kleur en geometrische afwerking zorgt ervoor dat de lamp in een kinderkamer, maar ook in de woonkamer tot zijn recht komt. Kan naar mijn mening zowel voor een jongen als meisje. (€39,95)

8. Weerom een klassieker: de letterbanner. Ware het niet dat je doorgaans de zwarte variant in menig kinder- of woonkamer ziet ophangen. Met de zomer in aantocht is kleur onvermijdelijk. Daarom de kleurrijke variant in dit overzichtje.(€12,95)

9. Do i need to say more? Hoe schattig is een eenhoorn die je vers gelakte nagels droog blaast? #wantwant (€11,95)


Q. Wat is jouw favoriet?


5 Comments

  1. Oh! Die dino-lamp zal hier op Daan zijn verjaardagslijstje komen! Ik vind het moeilijk om mooie kinderlampen te vinden, maar dat is een schoontje, zowel vr Daan als de mama! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.