Zonnige paasbrunch & eierenraap 

Pasen blijft voor ons een ietwat vreemde feestdag. Terwijl vrienden vertellen over ‘een drukkere familieperiode dan Kerst’, is het voor ons eigenlijk zeer op’t gemakje. Sinds de kinderen er zijn organiseren we een eierenraap, maar daar bleef het vaak bij. Ik kan echter niet ontkennen dat het een ontzettend gezellige periode is. Los van het religieuze verhaal, vier je met Pasen de komst van lente. En dat de prachtige natuur herleeft, dat is al eens een feestje waard.

Het officiële Paasfeest mag dan wel voor velen volgende week pas op de agenda staan, wij vierden het vandaag. Er werden namelijk zomerse temperaturen voorspeld (losjes boven de 20°C enal.), en het zou zonde zijn daar geen gebruik van te maken als je de komst van de lente in al zijn glorie wilt vieren.

In samenwerking met Carrefour konden we het weekend starten met een heerlijke gevarieerd paasontbijt, waarna we met vrienden koers zetten richting Zwijnaarde om er met de kinderen eieren te rapen bij This Little Farm.

Ik denk dat de foto’s voor zich spreken!

Q: Waar en met wie heb jij het warme weekend doorgebracht?


Dit artikel maakt onderdeel uit van Zomerkriebels, mijn lente/zomer-rubriek, waarbij ik activiteiten deel die je met kleine kinderen kan uitvoeren tijdens de zomer(vakantie). Zin in meer? Het volledige overzicht vind je hier! Heb je zelf nog een leuk activiteit? Laat het me weten! 


Like what you read?
Volg me ons Facebook

Like what you see? 
Volg me ons Instagram

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *