3x handig opbergen met Play & Go

zigzag play and go opberger
kapla play & go

monochrome play&go speelgoed opbergen

monochrome play & go speelgoed opbergen

Play & Go, wasda?

Het moet de ontdekking van 2017 geweest zijn: Play & Go. Oftewel een speelmat waarbij je in één ruk al het speelgoed verzamelt in een handige opbergzak. Alain en Celine, een koppel uit Koksijde (jawel, Play&Go is een Belgisch product) zijn 4 jaar geleden gestart met de verkoop van deze handige 2-in-1 opbergers.

Ze lieten zich inspireren door de illegale straatverkopers die namaak horloges of handtassen proberen verkopen aan toeristen. Ze stallen hun producten mooi uit op een doek, maar zodra ze de politie in’t vizier krijgen nemen ze als de bliksem hun boeltje en zetten het op een lopen. Alain en Celine stonden erbij en keken ernaar. Daar, op de straatstenen van menig illegaal toeristenmarktje, startte het bestaan van Play&Go.

Het dunne lapje stof werd vervangen door een dikke katoenen speelmat voorzien van de leukste motiefjes. Ondertussen is Play & Go uitgegroeid tot een fenomeen binnen de (makkelijk te bespelen) markt van jonge ouders. Ook ik, moeder van twee, heb sinds kort een Play & Go opbergzak / speelmat in mijn bezit. Omdat het nu eenmaal zot handig is.

1.    Speelgoed on-the-go, classic one!

Wanneer Jules en Alixe bij de grootouders gaan logeren, geef ik graag wat speelgoed mee. Tot voor kort werd dat speelgoed in een rugzakje gepropt, al was dit niet ideaal vanwege de beperkte plaats. Sinds we de Play and Go opbergzak hebben, kan ik gemakkelijk voor we vertrekken wat los speelgoed verzamelen. De zak neemt de vorm van het speelgoed aan, waardoor de kinderen zich niet langer moeten beperken tot 4 dino’s en een kleurboek.

2.    Op het strand, alltime favorite

Play&Go op het strand is mijn ultieme favoriet! Serieus, hoe nemen jullie dat strandspeelgoed mee? U moet weten, mijn kinderen hebben best een collectie schopjes, emmers, gieters en zandvormpjes Wat een geklungel iedere keer.

3.    Cozy zitzak

De opbergzak is uiterst geschikt om knuffels of dekens in op te bergen. Opnieuw is de Play & Go op dat moment meer dan enkel een opberger. Je kan jezelf ook lekker in deze DIY zitzak nestelen. Bovendien zorgen de leuke motiefjes ervoor dat je opberger zeker gezien mag worden binnen je interieur.


[instagram-feed num=5 cols=5 showfollow=false]

 

2 Comments

    • Je hoeft de zak gewoonweg open te leggen en al het speelgoed is zichtbaar… Heel gemakkelijk en ook oh zo fijn voor de mama en papa 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.