4x posters voor de kinderkamer

Tot vorig jaar had ik een ware Pinterest verslaving. Vooral rond de avond was ik er vatbaar voor. Uuuren scrolde ik op de website en pinde naar hartelust in ’t rond. Maar eerlijk gezegd, de perfectie die op Pinterest wordt afgebeeld, maakte me niet bepaald gelukkig. De strakke interieurs en onfeilbare DIY’s gaven me een onrealistisch beeld van de werkelijkheid. Ik kon de Pinterest-perfectie met moeite benaderen en ’t voelde iedere keer als falen.

Gisteren logde ik nog eens in op het platform. Niet om te gaan pinnen, maar ik wou nog eens een blik op mijn borden en pins werpen. Ik herontdekte mijn “posters voor de kinderkamer” en werd opnieuw verliefd op de mooie designs en tekeningen.

Om het weekend vrolijk in te zetten, presenteer ik u mijn vier favoriete posters voor de kinderkamer! Laat me in de comments weten welke poster jouw favoriet is!

 1. Dit wondermooie ontwerp met zachte kleuren komt van Zü’s webshop. (Frankrijk)

  Snowy Polar Bear and Bunny, Zü webshop - vrolijke en originele posters voor de kinderkamer


 2. En we blijven bij de polar bears. Deze geometrische ijsberen komen van toptalent Yolanda, de vrouw achter TinyKiwi. (Nieuw-Zeeland / Frankrijk)

  (Bekijk TinyKiwi zéker wanneer je fan bent geometrische prints!)
  Geometric PolarBear - TinyKiwi, vrolijke en originele posters voor de kinderkamer


 3. Deze leuke print komt van de architect / grafisch ontwerper Andy Hau uit Londen, U.K.

  Opnieuw zie je een paar (subtiele) geometrische accenten die verwerkt zitten in de print.
  Fear of Drowning - Andy Hau, vrolijke en originele posters voor de kinderkamer


 4. Deze gelukkige walvis komt van Irene Gough’s hand (Dublin, Ierland)

  Happy Whale - Irene Gough, vrolijke en originele posters voor de kinderkamer


Q. Heb jij originele posters hangen in de baby- of kinderkamer? Waar vond je ze?


Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram


 

5 Comments

 1. Ik vind die eerste poster heel erg mooi! Wij verhuizen binnenkort en in Tilde haar kamertje heeft ze voorlopig geen posters hangen. Er hangt wel een pen en inkttekening van de papa en er hangen 2 leuke postkaartjes die we inkaderden na haar eerste reis. 😉

 2. De eerste vind ik superlief, ik snap helemaal wat je bedoeld met pinterest, voor je het weet zit je uren te zoeken en besef je opeens dat het allemaal niet realistisch is 🙁

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.