6x mama’s op Instagram !

Wie me al een tijdje volgt, weet dat ik dol ben op Instagram (mijn account vind je trouwens HIERZO). Ik vind het een heerlijk platform en scroll meerdere keren per dag door mijn feed om mooie plaatjes te kijken. Diezelfde feed bestaat vooral uit lieve kindergezichtjes, slapende baby’s en lekkere gerechten. Via Instagram heb ik al een heleboel mensen leren kennen. Al heb je ze nog niet altijd in real life ontmoet, er ontstaat een soort vriendschap met je volgers. Waarbij je elkaar bij elke foto beter leert kennen.

Met Instagram krijg je enerzijds een ‘blik achter de schermen’ bij de personen die je volgt, maar anderzijds is het ook een bron van inspiratie. In deze blogpost wil ik graag een aantal inspirerende mama’s met je delen.

Mijn top 6 ‘Instamoms’


@Confettis: Elena woont met haar man en 5 kinderen in het mooie Zweden. In haar foto’s voel je de warmte van het grote gezin. Wat een prachtvrouw!

Mijn 6 favoriete mama's op instagram: confettis


@Mamavanvijf: De naam zegt het zelf al, Anne is mama van vijf en woont in Brussel. De vrolijke kleuren in haar foto’s zorgen voor instant happiness.

Mijn 6 favoriete mama's op instagram: mamavanvijf


@Lauranina: Laura is een Gentse architecte en mama van Oona. Deze zomer verwacht Laura haar 2de kindje (opnieuw een dochter!). Strakke foto’s waar kids en interieur centraal staan.

Mijn 6 favoriete mama's op instagram: lauranina


@_dailyapple_: Janneke is mama van Lucy. Lucy is zonder twijfel zowat het vrolijkste kind in mijn Instagramfeed!

Mijn 6 favoriete mama's op instagram: _DailyApple_


@Suziep: Suzanne is mama van Teuntje en Ted. Haar feed brengt je in no time een overload aan schattigheid, laatste interieurtrends en kidsfashion. All-in-1!

Mijn 6 favoriete mama's op instagram: Suziep


@Vierwinden: Ik gok dat Vierwinden de eerste mama-feed was die ik volgde. Haar zoon Amir en dochter Doris schelen ongeveer even veel als Jules en Alixe. Haar foto’s hebben een bepaalde sfeer die me erg aanspreekt.

Mijn 6 favoriete mama's op instagram: Vierwinden


Volgde jij één van bovenstaande profielen? En welke babyfeed op Instagram is jouw topfavoriet? Laat het me weten in de comments! 

 

5 Comments

  1. Wat zijn ze leuk! Ik volg zelf ook al lang Suziep en Daily Apple…prachtige foto’s van cuties van kids! Ik vind het trouwens ook tof wanneer het er allemaal nog een beetje realistisch uit blijft zien…sommige Instagram accounts kunnen zo in een tijdschrift…dat is wel mooi, maar niets ‘echts’ meer aan…dat vind ik wel jammer. Jouw eigen Instagram mag er ook wel wezen…met een mooie combinatie van foto’s! I lovvveeee Instagram 🙂

    • Dankjewel voor het complimentje Janske!
      Ik hou wel van de tijdschriften-foto’s en haal er veel inspiratie uit :D. Als je de personen even volgt, begin je echt een ‘band’ te kweken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.