9 dingen die iedereen leuk vindt, behalve ik.

 1. Zwangere Guy
  Het accent en de intonatie, ik word er lichtelijk nerveus van. In mijn omgeving zit ik met grote fans opgescheept, en ik heb het daarom eerlijk waar een kans gegeven. Maar ’t is niet m’n ding. Sorry Guy.
 2. Japanse speelgoedrages
  Pokemon, bakugan, Beyblades, … . Het kost ontzettend veel geld, het is lelijk en niemand snapt wat precies de bedoeling is. Mijn kinderen en bij benadering de hele lagere school van mijn kinderen is er gek van. Ze slaan obsessief aan’t verzamelen om het vervolgens ergens in het hoek te laten verstoffen.
 3. Sport
  En dan vooral personen die obsessief vanaf de zijlijn (of zetel) voor hun team supporteren. Mijn partner is zo iemand. Hij gaat volledig op in ener welke sport. Met voetbal als ultieme favoriet. Als zijn favoriete voetbalploeg verliest, loopt hij daar tamelijk (understatement!) humeurig van. Ik heb die dedication absoluut niet.
 4. Koffie
  ‘T is vreemd want ik kan genieten van die typische koffiegeur. Als student heb ik koffie gedronken om me door m’n nachtelijke bloksessies te helpen. Ik durf stellen dat het bij sommige vakken een noodzakelijk kwaad was. De smaak heeft me echter nooit kunnen bekoren. Jawel, het moederschap met zijn slapeloze nachten heb ik zonder 1 druppel koffie doorzwommen. (over mijn cola-verslaving gaan we zwijgen, oké?)
 5. Games of Thrones
  Nooit gezien, en ook totaal geen behoefte aan. Het format doet me denken aan Lord of the Rings. Die laatste zag ik wel, en sprak me qua stijl totaal niet aan. Iemand die niet van Games of Thrones houdt?! Jawel, het bestaat!

 6. Kippenborst
  Ik ben absoluut geen fan van kippenborst/filet.  Tenzij volgepropt met kaas en pesto, omwikkeld met wat gerookte ham. Kortom, alles om de smaak af te leiden van dat droge smakeloze kippenvlees.
 7. Volkoren brood
  Droog, net als die kippenborst van hierboven. En de smaak van volkeren brood is me te overheersend. Alsof ik de hoeveelheid broodbeleg moet verdubbelen om nog iet of wat de te proeven wat ik tussen mijn boterham leg. Het smaakloze zeemvel dat wit brood genoemd wordt, kan me dan ook weer niet bekoren. Geef mij maar een licht meergranen, of iets met pompoenpitten.
 8. Drop
  Zowat de meest afschuwelijke snoep die er bestaat. Wie verzint zoiets?
 9. Boeken
  Mijn moeder, een ware boekenwurm, heeft ontzettend haar best gedaan om me aan’t lezen te krijgen. Tevergeefs. Ik kan er de tijd niet voor nemen. Ik was zo iemand die bij boekbespreking altijd het eerste en het laatste hoofdstuk las, en liefst een boek met verfilming koos. En oja, ik viel altijd door de mand.

3 Comments

 1. Ha ha ha. Herkenbaar. Ten dele, want ik ben wel een lezer. Maar ik hou niet van supportersport, drop, en games of Thornen.

 2. Ahahahaha, wij hebben precies écht wel veel gemeen. Zwangere Guy is trouwens een van de hoofdredenen waarom ik niet meer naar Studio Brussel luister!

 3. GOT sprak mij nooit aan, mijn vriend dwong mij om mee te kijken en heb er geen seconde spijt van gehad. Moest even door de eerste drie aflevering heen komen en nu baal ik als een stekker dat het erop zit haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.