Aanschouw: onze kerstkaart 2019 !

’T is algemeen geweten dat de familie Depret beter functioneert onder druk. Het is dan ook geen verrassing dat ik gisteren lichtelijk in paniek tot de constatatie kwam dat Kerstmis om de hoek loerde, en dat er nog steeds geen kerstkaarten besteld waren. Al een chance dat het woensdagnamiddag betrof (daglicht, hellyeah) en dat’k mijn kinderen bij de hand had om te figureren. Outfit on fleek, snel het vogelnest uit Alixe haar haren kammen, en tien minuten later was de kerstfoto van 2019 een feit.

In tijden waar communicatie overwegend online gebeurt, kiezen wij er bewust voor om onze warme kerstwensen op papier te versturen. We zijn in de minderheid, ik ben me daarvan bewust. Is het omdat ik er zelf zo blij van word als ik kerstkaarten ontvang? Mogelijks. Lekker old skool, maar ik vind het vooral een stuk persoonlijker. Een whatsapp of smsje kan ik nog steeds niet op mijn schouw plaatsen, sorry.

Sinds er nageslacht rondhuppelt (en da’s ondertussen al 6 jaar) kiezen we voor een foto. Hoewel ik ontzettend graag opnieuw een foto met ons vierkoppig team had gehad, besloten de drukke agenda’s dat het dit jaar een innig broer-zus momentje werd. Minstens even goed!

Onze kerstkaart editie 1.9. werd besteld bij Kaartje2go. Niet toevallig dezelfde webshop waar we in juni de aquarel uitnodigingen voor de kinderen hun zomerfeest ontwierpen. Je hebt keuze uit honderden kant-en-klare kaartjes binnen verschillende categorieën die je via de editor naar smaak kan bijsturen en aanpassen. Fotootje invoegen, tekst personaliseren en klaar! Dat je bij het afronden voor je bestelling ook nog gratis witte of rode enveloppen ontvangt, maakt het helemaal af.

Ik bestelde de kaarten op woensdagavond en had ze vrijdagochtend in huis. Hoe zot is dat? Dus al wie net als ik nog aan de slag moet om kerstkaarten te ontwerpen en bestellen, ’t is bij Kaartje2go te doen!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.