Achter de schermen: About me, en de blog!

15895570_10154463866349051_264371014122918820_o

Blijkbaar is de ‘About Me’ pagina één van de belangrijkste en meest bezochte pagina’s op een blog. Althans, dat lees ik steevast bij collega-bloggers die met tips&tricks in het rond smijten. Ik kan ze echter geen ongelijk geven, want als ik mijn statistieken bekijk, valt meteen op dat mijn povere persoonsvoorstelling vaak gelezen wordt. Zonde, voor diegene die met veel verwachting de pagina openden, want veel is er niet te lezen.

Mensen zijn klaarblijkelijk benieuwd naar de persoon achter de artikels. Zeker als het, zoals in mijn geval, om een persoonlijke blog gaat. Toch heeft het ruim drie jaar geduurd voor ik effectief werk maakte van een deftige persoonsvoorstelling. Hier gaan we dan:

Ik ben Ester, aangenaam!

28 jaar, fiere Gentenaar en 13 jaar een gelukkig koppel met jeugdliefde Matthijs. Afgestudeerd in Marketing en sinds 5 jaar actief als Fieldrecruiter binnen marktonderzoek. Interessant, maar ongetwijfeld niet de reden waarom je op deze pagina bent beland.

Mijn leven is totaal veranderd in 2013, toen ik moeder werd van mijn zoontje Jules. Een vrolijk ventje dat 14 maanden nadat hij het levenslicht zag, grote broer werd van ons kleinste spruit Alixe. Het moederschap heeft veel bij me losgemaakt. Het heeft me leren relativeren, kalmeren en genieten.

Van daaruit is deze blog ontstaan. Wat begon als een amateuristisch online dagboek is uitgegroeid tot een heus platform dat me unieke kansen en een groot podium biedt. Ik bereik dagelijks een heleboel lezers, veelal moeders, op zoek naar gelijkaardige verhalen of tips over ’t ouderschap. Noem het gerust een mamablog.

Via de blog probeer ik jullie zo goed mogelijk mee te nemen in mijn hectische, maar vrolijke leven als fulltime werkende moeder. Aan de hand van persoonlijke verhalen en foto’s probeer ik jullie een zo eerlijk mogelijke inkijk te geven in ons leven. Met een lach, maar evengoed met een traan.

Want “ ’t ku niet oltied kermisse zien.” zou mijn moeder zeggen.


Verdere vragen, opmerkingen of suggesties voor een nieuw artikel? Laat het me weten!

12 Comments

  1. Ik la laatst een stuk waarin de belangrijkheid van de About Me nog even goed werd benadrukt! Is toch automatisch gedrag dat bezoekers daar toch als eerste gaan kijken…

    • Haha, dat klopt!
      Mijn moeder is van West-Vlaanderen en na de scheiding met mijn vader (ik was toen 4 jaar) is zij terug in Oostende gaan wonen. Dus als kind wisselde ik week om week Gent met Oostende. Uiteindelijk ook mijn huidige vriend leren kennen in Oostende, dus jup fiere half-Westvlaming!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.