Alixe A.K.A. Poppy #TROLLS

Omdat we momenteel met een zware verbouwing zitten, spenderen de kinderen al eens bij vrienden of familie. Dit weekend namen mijn broer en schoonzus een dag voor hun rekening en de heerlijke foto’s liegen er niet om. De kinderen werden namelijk ondergedompeld in de wereld van TROLLS.

DSCF9982

Vorige week verscheen de catchy animatiefilm Trolls op DVD en jawel, wij hebben meteen een exemplaar in huis gehaald. Samen met een gigantische hoeveelheid homemade popcorn en enkele fleecedekentjes nestelden de kinderen zich gisteren bij nonkel en tante in de zetel. Klaar voor het muzikale avontuur van Poppy en de Bergens. Wat een fantastische film voor jong én oud, trouwens! Naast het verhaal, zijn de liedjes die de revue passeren stuk voor stuk pareltjes. (ik moet eerlijk bekennen dat ik dus niet wist dat Justin Timberlake’s can’t stop the feeling‘ de soundtrack was van deze film, haha.)

Na de film was het tijd voor het échte werk want Jules en Alixe lieten zich ombouwen tot levensechte kleurrijke trollen. En dat was dus het moment waarop ik van mijn oppassende broer onderstaande foto’s doorgestuurd kreeg. Haha!

P.S. Nee, het is geen pruik en ja, de kleur kon je erg gemakkelijk uitwassen.

Q. Wat denk je? Goed genoeg voor carnaval volgende week? 

kleuter carnaval verkleden in Poppy ( Trolls )

kleuter carnaval verkleden in Poppy ( Trolls )


Like what you read?
Volg me Facebook

Like what you see? 
Volg me op Instagram


 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.