Broer en zus twinning met kinderschoenen

Vans kinderschoenen online kopen bij Bent

Vans voor jongen en meisje online kopen bij webshop BENT

kleuter sport in gent

Leuke kinderschoenen voor het tussenseizoen

Kinderen groeien nu eenmaal als kool en dat gegeven zorgt ervoor dat ik genoodzaakt ben om met enige regelmaat nieuwe kinderschoenen te scoren. In tegenstelling tot mijn wederhelft vind’k dat allesbehalve een opgave, maar een tussenseizoen vind ik dan toch de minst prettige periode om nieuw schoeisel aan te schaffen.

Op dit moment stallen schoenenwinkels hun mooiste sandalen uit. En hoewel we de afgelopen dagen serieus mochten genieten van de eerste zonnestralen, vind’k het toch nog wat te koud om mijn kleuters met open schoen naar school te sturen.

Ik kan ook voor een stevige gesloten kinderschoen kiezen, wetende dat deze binnen 8 weken schaamteloos ingeruild wordt voor de sandaal. De gesloten schoen belandt bijgevolg ergens achteraan in de kast en wordt in oktober opnieuw opgevist. Waarbij we helaas moeten constateren dat het schoentje te klein geworden is. #momlife

Gelukkig zijn er van die perfecte tussenseizoenschoenen. Met name Allstars, Adidas, Vans, … om er maar een paar te noemen. Ik vind ze persoonlijk iets te koud voor putje winter, maar ze zijn ideaal voor herfst en lente. Met de hedendaagse sneakerrage kan je bovengenoemde merken zelfs schaamteloos in de zomer onder een rokje of kleedje dragen. Za-lig.

Vorige week bestelde ik zowel voor Jules en Alixe een nieuw paar kinderschoenen op de webshop van BENT. Ons pakketje (Chupa Chups lollies incluis, haha) werd begin deze week geleverd! Ik koos voor de klassieke zwarte Vans. Jawel, om discussies te vermijden voor allebei hetzelfde. Unisex, stoer en niet eens zo duur. Hoewel ik de veter variant mooier vind, koos ik toch voor een velcrosluiting. Op die manier kunnen de kinderen zelf hun schoenen aan en uit doen. Het feit dat ze allebei hetzelfde schoentje dragen, vinden ze bovendien super leuk!

Kinderschoenen online bestellen bij webshop BENT

 


 

3 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.