Brunchen bij FranzGustav in Gent #mustdo

brunch en koffie huis in Gent, FranzGustav recensie

brunch en koffie huis in Gent, FranzGustav recensie

brunch en koffie huis in Gent, FranzGustav recensie

brunch en koffie huis in Gent, FranzGustav recensie

brunch en koffie huis in Gent, FranzGustav recensie

FranzGustav, wij zijn fan!

Wat ik zo fijn vind aan wonen in Gent? De schoonheid van zijn gebouwen, de samenhorigheid van zijn inwoners, de Gentse Feesten en … het feit dat ik er héérlijk kan brunchen op de hoek van mijn straat. Sinds februari is Gent namelijk een pareltje rijker. Meet FranzGustav, een heerlijke brunch/koffiehuis waar je de hele dag terecht kan voor een natje of een droogje.

Jan Roegiers is er baas van ’t fornuis en ik val als een blok voor de eenvoud en puurheid van zijn gerechten. Niks te zalfje of korstje. Je vindt er zelfs geen cola op de kaart. Mainstream is passé. Alles homemade ofte vers van de pers. En net omdat het zo puur is, vertoef ik er graag met de kinderen. De yoghurt met vers fruit die ze daar krijgen is pakken gezonder dan de Danio (met fruit) die ik nog in mijn frigo heb staan. En ondertussen nip ik op het terras nog even van mijn apero.

Laten we wel wezen, bij FranzGustav klopt het hele plaatje. De keuken, de persoonlijke service, het interieur. Kortom, ik ben fan!


Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram


2 Comments

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.