De bijzondere band tussen broer en zus in foto’s, deel 2 !

Met een leeftijdsverschil van amper 14 maanden kan je gerust stellen dat ik mijn kinderen kort na elkaar kreeg. Heftig, maar ook ontzettend schoon en terwijl de snelle zwangerschap totaal niet gepland was, is het ’t mooiste wat ons gezin kon overkomen. Mijn kinderen vormen een onafscheidelijk duo en hoe ouder ze worden, hoe duidelijker dat wordt.

Twee jaar geleden deelde ik hier een fotoreeks die de nauwe band tussen broer en zus visualiseert, en het leek me leuk om een iets recentere versie op jullie af te vuren.

5 Comments

    • Super leuk hé! Zeker doen 🙂
      Het is zo leuk om later ook als herinnering te hebben.
      Ik scroll regelmatig nog eens door de ‘broer-zus’ fotoreeks die ik 2 jaar geleden maakte, en vind het zo’n leuke beelden om naar terug te kijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.