Slaapkamer upgrade met Desenio! #binnenkijker

Desenio slaapkamer kunstfoto

Geef toe, in ieder van ons zit een gluurder. Toen we drie jaar geleden verhuisden, liet ik jullie hier enkele keren binnenkijken in ons nieuwe huis. Zo passeerden o.a. de speelkamer, kinderkamer en keuken. Niet geheel toevallig de kamers die een grondige make-over kregen of waarvan de invulling mogelijks kon inspireren.

De master bedroom was één van de laatste dingen op ons lijstje. Kort na de verhuis werd de bijna zwarte accentmuur in een azuurblauwe kleur gestoken, en de inloopkast met vreemd Schots ruitjesmotief verdween in onder een witte laag verf. Pas dit jaar werden nieuwe ramen incl rolluiken gestoken (halleluja) en kochten we eindelijk die heerlijke boxspring (halleluja 2x). Ik heb er maar vijf jaar naar moeten smeken, hoor.

slaapkamer met dessing inrichting
slaapkamer met dessing inrichting

Al bleef het qua inrichting en decoratie aan de de sobere kant. Te sober naar mijn goesting. Vooral de grote azuurblauwe muur die alle aandacht trok, maar vooral heel erg kaal overkwam.

Via een samenwerking met het Scandinavische Desenio mocht ik enkele kaders en posters bestellen om ons interieur aan te kleden. Ik twijfelde even tussen enkele minimalistische illustraties, maar koos uiteindelijk toch meer in de richting van fotokunst. Ik vond een drieluik met een marmertextuur en goud waarvan de kleuren perfect bij ons muur paste. De drie kaders lopen mooi in elkaar over. Satisfying, toch?

Op Instagram kwamen de posters al enkele keren in beeld, waarna ik telkens de vraag kreeg waar te bestellen. Omdat het aanbod van Desenio gigantisch is, en ik me perfect kan inbeelden dat een objectieve beschrijving je niet ver zal brengen heb ik de namen en linkjes nog even opgezocht. Kwestie van het u allemaal wat gemakkelijker te maken.

Desenio slaapkamer kunstfoto

Van links van rechts: Into The Blue, Blue Tide en Blue Gold.

Via de webshop van Desenio krijg je bovendien een handig overzicht van de posters die vaak samen gekocht worden. Op die manier kan je gemakkelijk combineren en een passende fotowall samenstellen. Wij kozen voor de blauwe tinten, maar je kan bijvoorbeeld gelijkaardige kunstfoto’s vinden in donkergroene tinten.

Wil je het zelf proberen? De code ‘DEPRET’ geeft je 25% korting (t.e.m. 9 juli 2020) op de hele collectie posters bij Desenio (excl. kaders en handpicked / gepersonaliseerde posters).

One Comment

  1. Heel mooi, die kaders tegen de muur! Ik kan noooooit kiezen bij zo een dingen en stel het vervolgens gewoon uit. Misschien moet ik maar eens gewoon op kleur zoeken inderdaad! Of toch een zelf samengestelde foto-muur met zwart-wit kiekjes. Of kleur. Nee, zwart-wit in zwarte kaders. Of goud. Aaaarggh! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.