De zachtste pyjama’s van Eskimo + !!GIVE-AWAY!!

Ik kreeg vorige week erg lieve reacties op de foto’s van Alixe en ik in onze matching pyjama’s. Dankjewel daarvoor! De mooie pyjama’s die we dragen zijn van Eskimo, een Gents familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar gespecialiseerd is in nacht- en ondergoed mode.

Ik vind het erg fijn dat het nachtmode merk matching pyjama’s maakt voor het hele gezin. Geef toe, hoe heerlijk leuk is het om te twinnen met je peuterdochter?

Vorig jaar kreeg Jules van mijn moeder een super zachte en warme pyjama van Eskimo cadeau. Het was mijn eerste kennismaking met het merk. De kwaliteit van de pyjama viel me meteen op. Warm maar toch ademend, zachte stof, mooie pasvorm en leuke motieven. Topkwaliteit van Belgische bodem!

Op de webshop van Eskimo krijg je een mooi overzicht van hun wintercollectie, maar de Gentenaars kunnen in de Langemunt ook eens halthouden in de winkel. Daar hebben ze een heel leuke babycollectie en kan je de uberzachte stoffen zelf voelen.

matching pyjama's van eskimo voor kinderen en volwassenen

matching pyjama's van eskimo voor kinderen en volwassenen


!!! WIN EEN MATCHING PYJAMA VAN ESKIMO !!!

In samenwerking met het Gentse familiebedrijf Eskimo mag ik een lezer blij maken met de Dots pyjama voor mama en dochter (maat naar keuze!). 

Deelnemen is heel simpel, 

 • Volg Esterdepret.be op Facebook en laat hieronder, of onder het bericht op Facebook weten wat je ultieme pyjama moment is ! 

Deelnemen kan t.e.m. dinsdag 22 december ! Op woensdag 23 december wordt de winnaar via Facebook bekend gemaakt! 


Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram


26 Comments

 1. Ons pyjama moment is als wij vakantie hebben, papa in de avond moet werken, ik samen met mijn drie kinders in het bed van papa en mama een film kijken, en daarna mogen ze met z’n drieën in het bed slapen. Dit is altijd zo’n heerlijk moment en de kinderen genieten dan ook enormdus een top avond voor ons allemaal!

 2. Het ultieme pyama-moment: ’s middags nog steeds in je pyama rondlopen en gewoon vergeten zijn dat je je nog niet aangekleed hebt. Zalig gewoon!

 3. Zondagochtend! Dan mogen de slaapkleren aan tot de middag en als ik er niet op let – oeps – loopt de jongste om 17u vaak nog in haar pyjama rond. 😉

 4. Maatje begint pas vanaf 2 jaar 🙂 dus laat ik deze voor een andere mama. Maar wilde toch zeggen hoe lief die foto is van jullie beide!

 5. Ik vind het je heel goed staan, maar voor mezelf zou ik niet gauw matching pyjama’s met mijn kinderen dragen. Die van mijn zijn ook al pubers en zouden me ook zeker uitlachen ben ik bang.

 6. O heerlijk met de kindjes in bad…lekker de pyjama aan. Nog even terug naar beneden. Dat is al een feest! Lekker op de bank wat drinken, een koekje en nog even samen tv kijken. Dat is echt genieten voordat ze naar bed gaan!

 7. Omdat ik veel werk in avond uren ben ik veel thuis bij de kinderen, mijn meisje marissa van 2,5 vind het heerlijk om met mij in de ochtend rustig aan te doen. We brengen eerst haar broertje naar school en dan kunnen we beiden niet wachten om lekker onze pyama’s weer aan te trekken en lekker op de grond te spelen en lekker te kroelen op de bank;) lekker ik en dochter tijd!!! Probeer er zoveel mogelijk van te genieten.
  Wat ik nog wel het gaafste vind is dat de pyama’s het zelfde zijn mama en dochter, hoe cool is dat?
  Wij doen graag mee!!

 8. Voor mij is de vrijdag altijd de ultieme pyjamajadag! Dan heb ik twee dagen gewerkt, dochterlief is twee dagen bij oppas geweest en we zijn beide moe. Op vrijdag doen we dan ook altijd vrij weinig en genieten vooral van het lekker weer de hele dag samen zijn. Zo’n matching pyjama zou daar natuurlijk te gek voor zijn! 🙂

 9. Mijn pyama moment met mijn dochter is smorgens samen wakker worden in mijn bed. Na het wakker worden even gek doen, en daarna naar beneden gaan om te ontbijten.

 10. Super leuk! Ik doe mee voor mij en mijn moppie! Ons ultieme pyjama moment is op maandagochtend. Dat is de enige dag in de week dat mijn man ook vrij is en hangen we vaak ’s ochtends lekker met z’n drietjes in pyjama rond. Heerlijk!

 11. Ons favoriet pyjamamoment is hier wat vreemd. Wij doen niets liever dan op kerstavond en oudjaarsavond met ons gezinnetje pyjamatijd te doen… Allerlei hapjes voor de tv opeten, lekker filmpje en heerlijk snoezen bij elkaar 🙂

 12. Het ultieme pyjamamoment is op zondag nog tot de middag een beetje rondhangen in onze pyjama. En dan jezelf vervloeken wanneer onverwacht de deurbel gaat. NOOOOOO! Een stylish pyjama zou dus wel van pas komen 😀

 13. Oo wat een superleuke actie:D! We doen niets liever dan op zondag samen met ons drieen samen uit te slapen met onze kleine isaura tussen ook.
  Het zou leuk zijn om dezelfde pyjama te hebben. 😀

 14. ’s Ochtends nog even knuffelen in bed vooraleer de ochtendspits begint. Of na een warm bad samen in pyjama een boekje lezen of tv kijken. Of tot de middag in pyjama rondlopen op een lazy sunday. Of …. Aargh er zijn zoveel favo-momentjes!

 15. Iedere herfstachtige/winterse avond hebben wij ons favo pyjamamoment. Wanneer Hannah haar avondflesje drinkt, dan dragen we alle 2 al onze fluffy pyjama. Na het avondflesje is het dan tijd om te knuffelen. Niets heerlijker dan na een lange werkdag al in een comfortabele pyjama vertoeven 🙂 .

 16. Ons pyjamamomentje is na bad, lekker knus de onesies aan en met ons vieren in het grote bed kruipen om nog eventjes te genieten van de prutskes. Ik ben mega fan van de kleertjes van Eskimo sinds ik het zag op je blog. Zou zeer graag een matchende pyjama hebben voor de meisjes en mijzelf ?

 17. Mijn ultieme pyjama moment is ’s ochtends vroeg. Mijn vriend is al naar zijn werk en alleen mijn dochtertje en ik zijn er nog. We kruipen samen lekker onder de dekens en knuffelen nog een kwartiertje. Heeeeerlijk vind ik dat 😀

 18. Het ULTIEME pyjamamoment begint op zondag, rond een uur of 7 of iets later of -jammer genoeg- ook soms iets vroeger.. Alleszins, op het moment dat we horen: ‘mamaaaaa ik ben wakkeeeeur’.. Dan volgt een half uurtje playtime in het grote bed tussen mama en papa, sloffen we naar beneden en start ons 2 uur durende ontbijtje, alles erop en eraan én in pyjama!
  Zá-lig!

 19. Prachtig gewoon! Wij doen graag mee… Ons ultieme pyjamamoment… Elke ochtend in de vakantie… Zalig! Rondhoppen in je pyjamaatje! Zou leuk zijn als het zou matchen… 😉

 20. Mooie foto en mooie pyjama’s! Heerlijk toch om ’s morgens in je pyjama in het grote bed te kruipen bij mama en papa en in de vakantie zeker tot aan de patatjes in je pyjama te blijven rondsluipen =)

 21. Geen zaliger moment dan uit bad komen en een versgewassen pyjama aantrekken! Nog zaliger als die van Eskimo zou kunnen uitproberen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.