Traditiegetrouw: een fotoboek voor Kerst

Albelli: fotoboek voor kerst cadeau

Kersttraditie

Ik hou van fotoboeken en haal er het meeste plezier uit nadat ze een jaar onaangeroerd in de kast hebben gestaan. Het moment waarop de herinneringen langzaam vervagen, is’t de perfecte gelegenheid. Dan is het heerlijk om het boek te doorbladeren. Dat je opnieuw verbaast kan zijn over hoe klein en onschuldig de kinderen vorig jaar nog waren.

Het is zowaar een traditie aan’t worden. Elk jaar rond de jaarwisseling geef ik mijzelf en de (schoon)ouders een fotoboek cadeau. Ook deze kerstperiode, voor het 4de jaar op rij ondertussen heb ik de mooiste beelden van de afgelopen twaalf maanden verzameld en kon ik fier mijn collectie fotoboeken uitbreiden met een nieuw exemplaar.

In 2017 werden opnieuw een heleboel herinneringen op beeld vereeuwigd, toch beperk ik me bij zo’n fotoboek tot een kleine selectie. Enkel de mooiste / leukste foto’s (of herinneringen) halen het papier. Akkoord, die selectie daar kruipt tijd in. Al worden de bewerkingsprogramma’s steeds gebruiksvriendelijker en merk ik een duidelijk verschil met vier jaar geleden. (Al is dit mogelijks ook te wijten aan ’t feit dat ik ondertussen een ware professional ben.)


Tip: als men u de keuze geeft tussen een online of offline programma, kies voor het offline programma. Deze moet je downloaden, maar de ervaring heeft me geleerd dat de offline versies veel sneller en vlotter werken het online programma. ‘K geef het maar mee hé.


Fotoboek voor Kerst? ’t Is voe de rappe!

Tip: Nog geen Kerstcadeau voor ouders of grootouders? Wie dit weekend zijn bestelling bij Albelli doorstuurt, heeft zijn fotoboek voor Kerst in huis! Dus maak vanavond even tijd om je mooiste foto’s te verzamelen.


Q. Geef jij dit jaar een fotoboek voor Kerst cadeau?

Albelli: fotoboek voor kerst cadeau

Albelli: fotoboek voor kerst cadeau


Like what you read?
Volg me 
Facebook

Like what you see?
Volg me op Instagram


One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.