Omdat fotoproducten altijd scoren op Moederdag: WINACTIE

visitekaartjes blogger online bestlellen bij Smartphoto

Like a pro !

Het was jullie waarschijnlijk reeds opgevallen (alsof je ernaast kan kijken, ahum), sinds vorige week heb ik een header / logo. Omdat de gehele layout van mijn blog erg strak is, wou ik graag iets speels op mijn website integreren. Het bleef echter belangrijk dat we niet de kinderachtige kant opgingen. Een aquarel is dan altijd een mooie middenweg.

Het afgelopen jaar is mijn blogje enorm gegroeid. Wanneer ik de statistieken open, kan ik wel achterover vallen. Ook IRL wordt ik steeds vaker door lezers aen bedrijven aangesproken over de blog. Misschien wordt het tijd om dit stukje internet ook wat serieuzer te nemen. Het is tenslotte veel meer geworden dan het online dagboek waarmee het ooit begon.

visitekaartjes blogger online bestlellen bij Smartphoto

Omdat ik steeds vaker samenwerkingen aanga en bedrijven me  hierbij om een visitekaartje durven vragen (waarbij ik dan met schaamrood op de wangen moet bekennen dat ik dat niet heb), leek het me hoog tijd hier werk van te maken.

Scoor punten op Moederdag

Hier laten we quasi al onze fotoproducten afdrukken door Smartphoto. Zowel afzonderlijke foto’s, fotoboeken, maar ook kerstkaarten en zelfs traktaties werden er besteld. Wanneer ik op zoek ging naar een leverancier voor de visitekaartjes, was de keuze dan ook snel gemaakt. In letterlijk 5 minuten waren de kaartjes ontworpen en besteld. Om ze diezelfde week nog in de brievenbus te ontvangen.

Speciaal voor Moederdag heeft Smartphoto enkele nieuwe producten gelanceerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerd receptenboekje? Verzamel de klassieke familierecepten in een handig boekje en voeg naar hartenlust foto’s en anekdotes toe (Jep ,it’s on my wishlist!).

fotoproducten voor moederdag bij smartphoto


WINACTIE !!!

Vandaag mag ik met shoptegoed smijten! Woopwoop! 25 euro wordt er verloot, vrij te spenderen in de webshop van Smartphoto. Deelnemen? Like de Facebookpagina van Esterdepret.be en laat me kort weten in de reactie dat je deelneemt!

Deelnemen aan de winweek kan in België en Nederland t.e.m. zaterdag 13 mei. Op zondag 14 mei wordt de winnaar via Facebook bekend gemaakt. Veel succes! 

PS: Voel je vrij om ook aan de andere lopende winacties deel te nemen. Je kan ze hier bekijken!  (en elke dag komt er eentje bij!)


Like what you see? 
Volg me op Instagram


18 Comments

  1. Je nieuwe header / logo is écht mooi!
    Zelf heb ik ook visitekaartjes. Niet omdat ik heel professioneel met mijn blog bezig ben, maar omdat ik anders té vaak mijn blognaam moet spellen :-).
    Zeer content van Smartphoto ook, we lieten er onze kerstkaartjes drukken. Ik wou vorige week kijken voor visitekaartjes, maar vond niet meteen hoe ik een eigen (dubbelzijdig) ontwerp kon laten drukken…

  2. Ik had het vorige week meteen gezien, dat er iets anders was aan je blog 😀 Ik vind het prachtig geworden! Gefeliciteerd ermee! Je mag er terecht trots op zijn, hoor 😉

  3. Wat leuk! Heel graag een kansje! Nog heel veel foto’s die wachten om afgedrukt te worden :) <3

  4. Deze fiere opa waagt graag een kans! Ons kleinkindje kan elk moment komen (uitgerekend 16 mei) en het zou fijn zijn om iets leuks te doen met de eerste foto’s. Een unieke herinnering voor later!

  5. Je visitekaartjes zijn goed gelukt, ik kende smartphoto nog helemaal niet, maar ik heb al even rondgekeken en wat hebben ze gave originele dingen! Ik vind de klok van plexiglas erg leuk, vooral met een mooie foto van onze kindjes erop. Onze klok is ook echt aan vervanging toe en past niet bij de inrichting.. mocht ik de gelukkige winnaar zijn zou ik de klok zeker bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.