6 gepersonaliseerde fotogeschenken die wél leuk zijn!

’T Is bijna Kerstmis en je bent (net als ik) hopeloos op jacht naar een aantal leuke eindejaarsgeschenken en cadeautips. Je scrolde een aantal keer door de eindeloze webshop van Bol.com en hebt er misschien al een namiddag kerstshoppen opzitten. Feit is dat er nog een heleboel moet gekocht worden, en dat tijd schaars wordt. Ta-da! Ester to the rescue!

In samenwerking met Smartphoto deel ik mijn vijf favoriete gepersonaliseerde (foto)geschenkjes. Akkoord, een fotogeschenk wordt al eens geassocieerd met Nancy uit Thuis. De grens tussen marginaal en magnifiek is bij een aantal categorieën aan de dunne kant.

1.     Fotoboek

ervaring fotoboeken smartphoto

Je zag mijn ode aan het fotoboek hier mogelijks al verschillende keren passeren. ’T Is dan ook een geslaagd en dankbaar geschenk. Een stevig hardcover boek voor de (groot)ouders, maar evengoed een pocketversie voor de kinderen. Zo krijgt Jules voor Kerst een klein boekje met ’t afgelopen jaar in beeld. 52 foto’s van zichzelf en al wat hem dierbaar is.

2.     Kalender

wandkalender met familiefotos

Bij m’n ouders hangt al jaren een kalender in de keuken. Een klassieker, met bloemen en kittens. Gekocht bij een plaatselijke vereniging, kwestie van de clubkas te spijzen. De laatste twee jaar werd de wandkalender vervangen door een gepersonaliseerd model, met foto’s van de familie. Even praktisch, maar mooier!

3.     Gepersonaliseerde agenda

gepersonaliseerde papieren agenda

Ik ben heus niet de enige die nog met een papieren agenda zeult, toch? Ik zit niet op ’t niveau van een bullet journal, maar hou ontzettend van ’t krabbelen in m’n boekje. Gevuld met prachtige herinneringen en toekomstplannen. In december neem ik met een klein hartje afscheid van Agenda 2019, om in januari met een blanco boek opnieuw te beginnen. En jawel, in een agenda van Smartphoto mag je helemaal losgehen met foto’s!

4.     Kledij bedrukken

gepersonaliseerde bedrukte tshirt of trui voor kind

Een leuke foto op je trui of T-shirt printen? Just don’t. Een leuke tekst of quote daarentegen? Yes please! Je kan kledij tegenwoordig echt op een heel leuke manier personaliseren. En ’t lijkt alsof verschillende webshops dat gat in de markt geroken hebben.

5.     Sleutelhanger in hout of leer

gepersonaliseerde sleutelhanger in hout of leer

‘K weet niet hoe het me u gesteld is, maar ik heb een zwak voor natuurlijke materialen. Een houten of lederen sleutelhanger, gegraveerd met een passende quote of de naam van mijn kinderen vind ik dus een erg geslaagd én budgetvriendelijk geschenkje.

Klein, maar altijd bij de hand!

6.     Poster met magnetische hanger

Nieuw in’t gamma bij Smartphoto, en nu al een topper! Wie uitgekeken is op fotocanvassen, kan nu een poster afdrukken en deze met behulp van magnetische houten latjes aan de muur bevestigen. ’T Heeft wat weg van de retro schoolkaarten van vroeger. Simplistisch en met natuurlijke materialen, zoals de hedendaagse interieurspecialisten ons ’t voorschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.