Hohoho, onze kerstkaarten zijn de deur uit!

Hoewel de zachte temperaturen ons niet meteen de indruk geven,  is het volgende week wel degelijk Kerst. Hohoho!  Al moet ik toegeven dat de kerstsfeer dit jaar nogal afwezig is. Mijn muts, sjaal en handschoenen liggen te wachten op eerste gebruik. Ik verlang naar witte verse sneeuw, sneeuwmannen maken met de kinderen, hen leren hoe ze wolkjes kunnen blazen met hun adem en koude handen opwarmen aan een warme mok chocolademelk met marshmallows. Kerst, zoals het hoort!

kerstkaarten met gezinsfoto afgewerkt met gepersonaliseerde stempel

Onze kerstfoto is getrokken bij vrienden. De kinderen hadden een goed humeur dus we besloten even te poseren naast hun kerstboom en hop, in enkele klikken was het kerstkaartje van 2015 gemaakt. Ik ben best tevreden met het resultaat. Bij deze: Dankjewel Annelies voor het trekken van de foto en dankjewel Geoffrey, dankzij jouw professioneel smoelenwerk kijken zowel Jules en Alixe mooi richting de camera. Hihi !

Gepersonaliseerde stempel

Het plaatje liet ik afdrukken op stevig dik papier en werkten we af met een gepersonaliseerde stempel. Tof hé! We lieten de stempel maken bij Bedrijfsstempels.nl, een bedrijf dat zich sinds kort ook focust op particulieren. Ik koos een gepersonaliseerde stempel afgewerkt met onze voornamen en het silhouet van een rendier.

Via de webshop kon ik heel gemakkelijk en snel de stempel ontwerpen. Je kan er tekst in verwerken, maar ook kiezen voor een eigen afbeelding of logo. Ik vond het erg fijn dat er voor elk budget een stempel beschikbaar was. Gaande van amper € 10,00 tot € 100,00. De houten handstempel die ik koos heeft een diameter 40mm, wat ruim voldoende is voor een bestemming die ik aan de stempel geef. Ideaal om kerstkaarten of geboortekaarten te personaliseren.

kerstkaarten met gezinsfoto afgewerkt met gepersonaliseerde stempel

kerstkaarten met gezinsfoto afgewerkt met gepersonaliseerde stempel

kerstkaarten met gezinsfoto afgewerkt met gepersonaliseerde stempel

Schrijven jullie nog kerstkaarten? en koop je dan originele kerstkaarten in de winkel of kies je liever voor een leuke gezinsfoto? Ik ben benieuwd naar jullie bevindingen! 


Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram
6 Comments

  1. Zoals gisteren opgemerkt op instagram, wat een leuke kaarten hebben jullie. Wij kiezen elk jaar voor een foto van onze dochter. Altijd kerstgerelateerd en dikwijls een hele opgave om haar recht in de camera te laten kijken. Maar het resultaat is steeds een leuke herinnering voor later. Ik ben dus fan van het ontvangen van een leuke fotokaart.

  2. Wauw, wat super leuk dat jullie de kerstkaarten zelf maken!
    Heel erg creatief en super origineel. Echt super leuk!
    Liefs Iep xo

  3. Super leuke kerstkaart! Ik ben ook een stempelfan maar die website ken ik nog niet. Waar hebben jullie de kaartjes laten printen? Het afgeronde hoekje maakt het wel af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.