Ik werd meter van Lucie !

Wie me op Instagram volgt, zag het vorige week al verschijnen,

Ik ben meter geworden!

Mijn schoonzus schonk op dinsdag 15 december 2015 het leven aan kleine Lucie. Een ieniemienie meisje, een wolk van een kind! En ik kreeg de eer om meter te worden van het kleine wondertje. Ik kan het nog steeds moeilijk vatten en elke keer dat ik naar het geboortekaartje kijk, glunder ik. “meter: Ester Depret” OMG!

ik ben meter geworden! geboorte metekindje Maria-Middelares

De zwangerschap en de geboorte van Lucie vond ik zeer bijzonder. Nooit eerder was iemand uit mijn naaste omgeving zwanger. Ik zag de buik groeien, ik vertelde Jules en Alixe over de komst van hun nichtje en samen telden we af naar ‘het moment’. 15 december was het eindelijk zo ver! Eén dag na de uitgerekende datum werd Lucie geboren. 3765gram op de weegschaal, 52,5cm naast de meetlat. Een stevige madam!

Ondertussen is het prachtige meisje bijna 2 weken oud (time flies!). Zowel baby als ouders stellen het wondergoed. Voeden, troosten, knuffelen, verversen, … and repeat.

Groei en bloei, kleine meid

Ik kijk ernaar uit om Lucie te zien opgroeien, waarbij ze steeds bewuster zal worden van zichzelf en haar omgeving. Maar ondertussen geniet ik nog even van haar warme slapende lijfje op mn onderarm, haar veel te kleine handje rondom mijn vinger, terwijl ze af en toe een toevallig lachje tevoorschijn tovert. Het wonder van het leven!

ik ben meter geworden! geboorte metekindje Maria-Middelares


Lieve Eva, 

Lieve Thomas,

Ik wil jullie via deze weg nogmaals feliciteren met jullie prachtige dochtertje.

Geen pen kan beschrijven hoe mooi (en tegelijk best vermoeiend) het prille ouderschap is! Jullie doen het fantastisch goed met jullie drietjes. Geniet er van, en moest je ooit iemand nodig hebben: Call me! Om advies of hulp te vragen, even te praten of zelfs keihard te klagen. Weet dat ik er al-tijd voor jullie zal zijn!!


Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram


2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.