Ik zei het met bloemen! #verrassing

Kerstboeket Greetz

Quality time als koppel

Ik geniet nog steeds na van het voorbije weekend. Matthijs en ik trokken naar Antwerpen en genoten van broodnodige quality-time als koppel. We bezochten de kerstmarkt, gingen er heerlijk dineren en brachten de nacht door op hotel. Heerlijk was het! Dat alles terwijl de kinderen op hun beurt de tijd van hun leven hadden aan zee. Zij gingen namelijk logeren bij de grootouders in Oostende.

Ik heb er al eerder over geblogd, maar voel de drang dit nogmaals te doen. Er is niets zo schoon als een kind zien opgroeien, maar laten we wel wezen: tegelijk is het verdomd vermoeiend. Daarom vind ik het belangrijk dat we als koppel geregeld tijd voor elkaar vrij te maken zonder dat er een jengelend kind aan ons been hangt. En dan is’t pure luxe dat de kinderen zonder probleem bij vrienden of familie terecht kunnen. Voor een dag, een avond of een nacht. Dat’k met mijn gat in de boter gevallen ben, daar komt het zo wat op neer. Daarom: dikke merci aan iedereen waarop we kunnen rekenen.

Bedankt = verrassing!

Dus terwijl wij afgelopen weekend ongestoord in Antwerpen vertoefden, besloot ik een boeket bloemen aan de deur van de babysitters van dienst (oftewel: de schoonouders) te laten leveren. Dat is nu eenmaal het gemak dat 2017 ons te bieden heeft! Want hoewel we meer dan 100km van elkaar verwijderd waren, wou ik hen toch verrassen en vooral bedanken dat we altijd op hen kunnen rekenen.


‘T was best grappig toen we via Facebook Messenger op de hoogte werden gebracht dat er een gigantische witte doos geleverd werd, om vervolgens de verbazing te zien toen er een groot Kerstboeket (inclusief kerstballen, dennenappels, e.d.) tevoorschijn kwam.

P.S.: Terwijl ik dit artikel typ, zie ik dat het Kerstboeket van Greetz nog de hele maand december in korting staat. M.a.w. ’t is de moment als je tijdens de feestdagen iemand wilt verrassen.

kerstboeket Greetz - bloemen aan de deur leveren


Like what you read?
Volg me 
Facebook

Like what you see?
Volg me op Instagram


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.