Aanschouw: onze nieuwe keuken!

askersund ikea keuken, renovatie

IKEA Askersund keuken naturel hout

Lilliputiens little chef koken met kinderen

Lilliputiens little chef koken met kinderen

IKEA Askersund keuken naturel hout

Velen onder jullie weten dat wij het sinds augustus zonder keuken moesten stellen. Het zal u niet verbazen dat het behoorlijk lastig was. Zeker de laatste dagen begon het behoorlijk door te wegen. Het duurde allemaal wat langer dat verwacht (zo gaat dat doorgaans bij renovaties, blijkbaar.) Maargoed, hier is ie dan: de nieuwe keuken!

Nog steeds niet 100% af. De kenners onder jullie zullen al snel opmerken dat er nog enkele plinten en zijpaneeltjes ontbreken. Ook de muren moeten verder afgewerkt worden. Zo komen er o.a. tegeltjes boven het werkblad en een lange legplank voor o.a. kruiden en kookboeken. Maar hé, ik kan opnieuw koken! En woorden kunnen niet beschrijven hoe intens gelukkig dat mij maakte. HOORAY!

Onze keuken kochten we bij IKEA en we kozen voor een naturel blank hout essenpatroon als front (met name de IKEA Askersund collectie). Werkblad en kookeiland in betonlook zijn op maat gemaakt, en toestellen (excl. dampkap) kochten we apart bij verschillende elektrozaken.


 Like what you read?
Volg me 
Facebook

Like what you see?
Volg me op Instagram


10 Comments

 1. Wauw zo jaloers… Hier zitten we nog in de ontwerpfase voor een nieuwe keuken. Zit er een speciale coat op het hout ivm vuil en vingers?

  • Dankjewel!
   Er zit op de kastjes indd een speciale waterafstotende coat.
   Deze zat er standaard op wanneer we ze aankochten.
   Vuil en vlekken dringen dus niet in het hout, gelukkig!

   Veel succes met jullie nieuwe keuken, zal ongetwijfeld ook de moeite zijn 😀

 2. Amai! Super mooi geworden! 😉 Kan het geloven dat ge zot content zijt met jouw nieuwe keuken! Niks zo leuk als koken in een goed uitgeruste keuken 😉 Geniet ervan!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.