ITS MY BIRTHDAY! 26 random facts about me

ester depret mamablog random facts

26 Random facts about me!

Vandaag ben ik jarig! 26 kaarsjes op de taart, hoezee hoezee! De ideale gelegenheid om de nieuwsgierigen onder jullie te plezieren met 26 random facts over mij.

 1. Ik ben linkshandig
 2. Sinds mijn 15 jaar ben ik verzot op Sex and the City en ik kan zonder probleem elke aflevering mee praten. Ik haal er zelfs de grootste levenslessen uit!
 3. Ik ben een enorme piekeraar en val hierdoor ’s avonds maar moeilijk in slaap
 4. Voor ik kinderen had, was ik een ware nachtraaf. Ik leefde ’s nachts en kroop rond 5u ’s ochtends in bed.
 5. Mijn lievelingsgetal is 8
 6. Ik vind het verschrikkelijk als vrienden TV kijken of op hun Smartphone bezig zijn wanneer ik op bezoek ben
 7. Ik ben zelden of nooit ziek. Hoofdpijn of verkouden tot daar aan toe. Maar een dag thuisblijven van ’t werk. Dat moet een dikke vier jaar geleden zijn en was toen te wijten aan de ochtendmisselijkheid bij mijn eerste zwangerschap.
 8. Ik vind het irritant dat ik zo vaak op mijn telefoon zit
 9. Ik word gek van slenterende mensen wanneer ik wil passeren. Mooove!
 10. Als ik héél hard moet lachen, plas ik in mijn broek
 11. Ik lijd enorm aan uitstelgedrag. Wat deze blog helaas niet altijd ten goede komt
 12. Voor mijn job moet ik ontzettend veel telefonische contacten doen en dat doe ik zonder probleem. Maar een vriendin opbellen of een reservatie bij een restaurant vastleggen? Hell no!
 13. Ik heb een immense angst voor spinnen. Maar echt, als ik verrast word door zo’n ‘gevaarte’ begin ik te huilen als een klein kind.
 14. Als ik ga shoppen doe ik dat het allerliefst alleen. Op’t gemak, a l’aise, zonder me te hoeven opjagen en zonder verantwoording te moeten afleggen.
 15. Zonder deken over me heen kan ik niet slapen. Ja, ook als het buiten 30° is.
 16. Ik ben geen ochtendmens en heb een enorm ochtendhumeur
 17. Ik huil heel snel bij films en muziek. Nee echt. Blei-ten, tranen met tuiten.
 18. Sinds ik kinderen heb, besef ik pas hoe zorgeloos en uitgeslapen ik erbij liep toen ik kinderloos was.
 19. Vloggen vind ik erg leuk, maar no way dat ik het zelf durf.
 20. Ik vind van mezelf dat ik erg goed accenten kan nadoen! Kom maar op met die challenge. Aaaantwerps, Limburugs, West-Vlams, …
 21. Ik ben nog nooit geopereerd en heb nog nooit iets gebroken. Ik heb een enorme hekel aan ziekenhuizen. Ik koos daarom ook telkens voor een poliklinische bevalling zodat ik snel naar huis mocht.
 22. Ik heb een grote verzameling kookboeken, maar ik doe er helemaal niets mee. Zonde, want het zijn best mooie boeken.
 23. Ik heb geen Netflix en volg niks van series die de afgelopen 4 jaar zijn verschenen. Orange is the new black, bijvoorbeeld. KEI-GOED, hoor ik van vrienden maar euh, neen nooit gezien. Niet één aflevering.
 24. Ik heb een hekel aan samenwerken. Ook op school, ik vond groepswerken verschrikkelijk. Dit is te wijten aan’t feit dat ik een enorme perfectionist ben en weinig onder de indruk was van mijn collega-studenten.
 25. Ik heb schrik om te trouwen. Na bijna 11 jaar relatie met mijne Matthijs zie ik het nog steeds niet zitten.
 26. Ik kan er niet tegen als mensen smakken of geluid maken terwijl te eten en kan hier ook ontzettend kwaad van worden.

[wdi_feed id=”2″]


 

9 Comments

 1. Een heel gelukkige verjaardag ! Je blog is heel aangenaam om te lezen , hij geeft me ook nog wat meer inzicht in de leefwereld van mijn jonge collega’s en eigen kinderen !

 2. Haha geweldig! Ik dacht keivaak ‘ah ja, ik ook! Hoe? Dat gaat over mij?’ Ok wanneer doen we een SATC marathonneke? Te leuk en ik word die afleveringen nooit, nee echt NOOIT beu. Happy Bday meid! X

 3. Amaaaai, wij zouden echt goed overeen komen denk ik. Dan doen we al wel maar nog te weinig! Ik haat ook smakkende mensen en moest je eens langskomen dan ga ik jou de eerste aflevering van Orange Is The New Black laten zien ! NAHHH hahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.