Kleine juweeltjes voor kleine meisjes + GIVE-AWAY!

Wie me op Instagram volgt, zag het reeds verschijnen: Alixe haar fascinatie voor armbanden. Ze is best stoer, die dochter van me, maar ik herken er ook veel meisje-meisje trekken in. Ik heb zo’n rekje dat mijn (te beperkte) collectie armbanden, kettingen, en oorbellen verzamelt. Weetwel, zo’n juwelenrekje dat iedereen in 2011 had, en vooral veel stof vangt? Zodra ze de juweeltjes in haar vizier krijgt, volgt een uitgestrekte arm en jammerende vraag. Haar onderarmen hangt ze vol met armbanden waarna ze als een ware golddigger door de kamer paradeert.

Op zoek naar armandje of juweel voor kleuter / peuter. Collectie voor moeder en dochter bij KAYA sieraden.

Je raadt het al, voor Kerst vond Alixe haar eigen armbandje onder de boom. Ik bestelde bij KAYAsieraden.nl een ivoorwit parel armbandje op maat van de allerkleinsten. Je kan bij KAYA een armbandje of ketting op maat maken en personaliseren met een ingegraveerde naam of tekstbedeltje. Ik twijfelde nog even tussen een juweeltje uit de Moeder&Dochter-collectie, maar koos eindelijk toch voor een klassiek peuterarmbandje met twee bedeltjes.

Op zoek naar armandje of juweel voor kleuter / peuter. Collectie voor moeder en dochter bij KAYA sieraden.

Ondertussen draagt Alixe haar armbandje een kleine maand en de kwaliteit is uitstekend! Terwijl madam enkele weken geleden op een familiefeest mijn dure ketting met één simpele snak kapot trok, is haar armbandje onverwoestbaar. *Jaloers*.

Op zoek naar armandje of juweel voor kleuter / peuter. Collectie voor moeder en dochter bij KAYA sieraden.

De pareltjes zijn geregen op sterk staaldraad waardoor het armbandje niet zomaar kapot springt en met het verlengdraadje kan het armbandje gemakkelijk meegroeien. Zodra het te klein wordt, krijgt het een plaatsje in Alixes herinneringsdoos.


Op zoek naar armandje of juweel voor kleuter / peuter. Collectie voor moeder en dochter bij KAYA sieraden.


!! WIN ACTIE !!

Wil jij graag kans maken op een baby- of kinderarmbandje uit KAYA’s sieraden collectie?

Deelnemen is simpel, 

 • Volg Esterdepret.be op Facebook en laat hieronder, of onder het bericht op Facebook weten naar welke juweeltje jouw voorkeur gaat. 

Deelnemen kan in België en Nederland t.e.m. donderdag 28 januari. Op vrijdag 29 januari wordt de winnaar bekend gemaakt! 

Good luck !


Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram


9 Comments

 1. Met deze actie doe ik heel graag mee, mijn kleine meisje van twee is haar armbandje verloren die ze van opa en oma heeft gehad voor haar tweede verjaardag? Dus wil graag een nieuw bedelarmbandje, zag vele mooie, in ieder geval een met een bedel van de s van Sarah

 2. Ohhh dit armbandje wil ik al zo lang voor mijn kleine lieve meid!
  Ze zijn zo onzettend mooi, een echt prinsessen armbandje;)
  Mijn meisje houdt van sieraden,deze zou wel heel mooi staan om haar armpje!
  Im in love?
  Ik doe graag mee voor de Mom & Me armbanden ‘Infinity Pink’ key to my heart.
  Die is Zooooo mooi!!!

 3. Prachtige foto’s, wij hebben ook twee van die meiden die al te graag armbanden en andere sieraden dragen!

  Erg leuke actie!

  Zelf zou ik voor Zilveren kinder armbandje ‘Midnight Star’ gaan, maar ik zou de meisjes zelf laten kiezen. Dan weet ik zeker dat het goed is!

 4. Wat superschattig!
  Mauri voelt zich ook altijd een grote kleine madame als ze versierd is :p
  Ze zou zeer gelukkig zijn met haar eigen chique armband.
  Leuk blogje weer Ester!
  Toi toi ?

 5. Oh zo mooi en lief. Hier ook een echt poppemieke die graag met armbanden en kettingen rondloopt :). De Mom&me armbanden “Shine Bright” vind ik heel erg mooi!

 6. Wat een onwijs leuke actie! Ik heb 2 meiden dus zo’n armbandje zou goed van pas komen! Nu gaan alle armbandjes die ze dragen uiteindelijk kapot. Dus een armbandje speciaal voor kleine kinderhandjes is meer dan welkom 🙂 (Heb je pagina geliked, wist niet eens dat ik die nog niet leuk vond!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.