Kraamgeschenk: gepersonaliseerde fopspeen + WINACTIE

Ik heb altijd een zwak gehad voor gepersonaliseerde kraamcadeautjes. Voor elk budget en naar elke smaak is er wel iets te vinden. Van klassiek geborduurde knuffels of slabbetjes, tot bedrukte lunchdozen of gegraveerde juweeltjes. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Toen ik, ondertussen bijna drie jaar geleden (OMG), beviel van Jules ontving ik als kraamgeschenk fopspeentjes met Jules’ naam in gegraveerd. Ik vond het zo’n leuk én vooral handig geschenkje.  Met enige regelmaat bestelden we fopspenen met Jules’, en later ook Alixes, naam. Ideaal voor in het kinderdagverblijf!

gepersonaliseerde fopspeen met naam

Gepersonaliseerde fopspeen van Mijnfopspeen.be

Op het wereldwijde web vind je verschillende webshops die gepersonaliseerde fopspenen aanbieden, maar persoonlijk raad ik mijnfopspeen.be aan. Op deze webshop vind je namelijk het ruimste assortiment aan merken en speenvormen. Wat niet geheel onbelangrijk is als je weet dat de meeste kinderen gehecht zijn aan één bepaalde speenvorm. Jules en Alixe accepteerden enkel Difrax als zuigeling, later werd dan weer Avent topfavoriet, en marktleider Didi is altijd een volledige no-go geweest voor mijn kroost.

Onlangs bevielen twee goede vriendinnen van me. In de zoektocht naar een leuk en origineel kraamgeschenk stootte ik (opnieuw) op mijnfopspeen.be. Voor elk van hen bestelde ik een gepersonaliseerde tut met de naam van hun pasgeboren dochtertje. Eentje voor baby Lucie en eentje voor baby Linle.

Kortom, leuk om te geven én te krijgen! En net daarom mag ik in samenwerking met mijnfopspeen.be een lezer(es) blij maken met haar eigen gepersonaliseerde fopspeen.

gepersonaliseerde fopspeen met naam


!! WIN ACTIE !!

Wil jij graag kans maken op een setje van drie gepersonaliseerde fopspenen? Voor je eigen kindje(s) of om cadeau te doen? Dat kan!

Deelnemen is simpel, 

 • Volg Esterdepret.be op Facebook en laat hieronder, of onder het bericht op Facebook weten dat je deelneemt! 

Deelnemen kan in België en Nederland t.e.m. zondag 10 januari. Op maandag 11 januari wordt de winnaar bekend gemaakt. 

gepersonaliseerde fopspeen met naam


Like what you read?
Volg me Bloglovin’ 

Like what you see? 
Volg me op Instagram


7 Comments

 1. Dag Ester,

  Sinds deze zomer ben ik opnieuw grote zus geworden van een broertje: Toon. Hij sukkelt al sinds zijn eerste levensmaand enorm met zwakke longetjes. Ondanks het vele hoesten en het weinige bezoek dat hij maar mag krijgen, ist het de vrolijkste baby die ik al ooit ontmoet heb! Hij pleziert iedereen met zijn guitige lach en lieve vreugdekreetjes. Omdat ik zelf niet vaak bij hem kan gaan door risico op besmetting, had ik hem graag zo een persoonlijk geschenkje gegeven. Een tutje zou een heel plezant kadootje zijn! Vandaar mijn deelname.
  -Fingers crossed-
  Groetjes van een trotse grote zus!

 2. Hey Ester! Graag doe ik mee aan deze winactie! Ik ben op 2 oktober bevallen van mijn eerste kindje Jef. Jef is ook een echte difrax fan er zijn geen andere tutten die hem kunnnen bekoren 🙂 En aangezien hij op 1 februari moet starten in de crèche zou dit een ideaal cadeautje zijn!

  Groetjes!

 3. Hey Ester,
  Wij wagen ook graag terug een kans! Misschien hoeft Lasse de reservetut van de crèche dan niet meer in zijn mond. 🙂
  Groetjes!

 4. Dag Ester, leuke winactie. Ik neem graag deel! Mijn zoontje gaat naar een crèche en jammer genoeg gebeurd het regelmatig eens dat hij met het fopspeentje van een ander kindje naar huis komt. Geen verwarring meer mogelijk zo denk ik 🙂 Handige website trouwens, kende ik nog niet, bedankt voor de tip !

 5. Hier geen difrax fan, wel nuk (of nip bij mijnfopspeen, als ik me niet vergis). Ik kan er wel nieuwe gebruiken voor Ilian voor in de crèche. We raken de gewone altijd kwijt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.