Printable lenteschoonmaak checklist met 25 to do’s !

Woopwoop, de lente is opnieuw in’t land! De heerlijke zonnestralen van vorige week zorgden opnieuw voor warmte en licht in huis. De natuur ontwaakt langzaam en hier begon het alvast te kriebelen om ook het huis uit z’n winterslaap te halen. Ramen open, goeie playlist op de achtergrond en Swiffer in de hand. Tijd voor de grote lenteschoonmaak! Een grote lenteschoonmaak creëert ruimte en overzicht. Ik ben heus niet de enige bij wie een proper huis voor rust zorgt. De minimalistische trends, en in’t bijzonder ons Marie heeft al een heleboel personen aan ’t ontspullen gezet.

lees ook: lente in de tuin doet leven

Tijdens een lenteschoonmaak ga je nog meer op details letten. Het is het ideale moment om plaatsen te poetsen die je anders (vrijwillig) vergeet. Ik maakte voor jullie een checklist met 25 to do’s tijdens je tocht door het huis. Denk maar aan’t wassen van de gordijnen, of zelfs het opblinken van je favoriete juwelen. Probeer elke dag 2 à 3 dingen uit te voeren en in no time is je huis kraaknet, klaar voor de lente en kan jij zorgeloos met die cocktail van ’t zonnetje genieten.

Om jullie alvast dat duwtje in de rug te geven, maakte ik een printable checklist. Je kan de lenteschoonmaak checklist HIER downloaden en afdrukken.

lenteschoonmaak checklist printable sjabloon

2 Comments

  1. Goed lijstje!! De garderobe en de gordijnen moeten hier nodig gedaan worden. Maar dat is echt zo’n mega klus (zes met breed keer drie meter lang en dan nog strijken ook ?) Dus goed dat je het weer even noemt mss ga ik er dit keer echt aan geloven

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.