Uitgetest: Simply You (maaltijd)Box, Carrefour

2017_1203_02521600-01-01

Sinds onze nieuwe keuken geplaatst is, ben ik er met geen stokken buiten te slaan. Het spreekt voor zich dat er naar hartenlust gekookt en gegeten wordt, maar ook naast het eet-gerelateerde vertoef ik met veel plezier aan de keukentafel om bureauwerk te verzetten of met de kinderen een tekening te maken. Een leefkeuken, zo zou je’t gerust kunnen noemen.

Van augustus tot begin december moesten we het zonder keuken stellen. Koken was gedurende die periode niet vanzelfsprekend waardoor we ons moesten beperken tot simpele (éénpans-)gerechten. “Moeilijk gaat ook”, heb ik mezelf meermaals moeten wijsmaken. Toch keek ik reikhalzend uit naar het moment waarop er opnieuw uitgebreid kon gekookt worden.

Dat moeten we vieren!

Om onze nieuwe keuken te vieren (en uit te testen) besloot ik een SimplyYouBox te laten leveren. In het verleden liet ik me meermaals bekoren door het nut en plezier van een maaltijdbox, en de nieuwe keuken vormde de ideale gelegenheid om nog eens all the way te gaan. SimplyYouBox is een vrij nieuw initiatief van Carrefour. Het opzet is gelijklopend met maaltijdboxen als Hello Fresh of Marley Spoon, je krijgt thuis een doos geleverd met hierin de ingrediënten van drie gerechten. Het verschil bij Simply You Box zit hem voor mij in ’t feit dat je uw gerechten zelf kiest. Elke week krijg je keuze uit negen recepten. De ene al wat gewaagder dan de andere. Je krijgt bovendien de keuze om je box aan huis te laten leveren, of zelf op te halen in een winkelpunt van Carrefour. Waarbij de 2de optie je een mooie korting op de totaalprijs oplevert.

Waarom een maaltijdbox?

Een maaltijdbox trekt je uit je comfortzone. Ze bieden je gerechten en ingrediënten aan die je doorgaans niet zo snel zou gebruiken. Hierdoor heb ik al erg fijne receptjes ontdekt. Zoals de Calzone die vorige week op mijn receptenfiche stond. Iedereen kent de Calzone, al zullen er slechts weinig zijn die ook effectief zelf al Calzone gemaakt hebben. En toch: super simpel, zo blijkt!

Q. Bestel jij soms een maaltijdbox? Zoja, kende je Simply You Box al?


simply you box carrefour maaltijdbox calzone

simplyyoubox carrefour maaltijdbox calzone

simply you box carrefour maaltijdbox calzone

simplyyoubox carrefour maaltijdbox calzone


Like what you read?
Volg me 
Facebook

Like what you see?
Volg me op Instagram


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.