Muurstickers: snel, gemakkelijk en origineel

monocrome kinderkamer muursticker sterren

Qua inrichting van ons huis laat ik me graag inspireren door zowel Scandinavisch monochrome ingevingen alsook de bohemian landelijke stijl. Je kan er alle kanten mee uit, maar het minimalistische blijft de rode draad doorheen ons interieur. Als basis kozen we voor witte muren met hier en daar een accent.

Ik hou van het minimalistische, maar ben tegelijk ook fan van mooie muurstickers. Muurstickers heb je in alle soorten en kleuren. Van ontzettend lelijke en schreeuwerige dingen tot een inspirerende quote, leuk motiefje of subtiele tekening. Bij verschillende webshops kan je ook zelf uw sticker ontwerpen. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Kinderkamer

Het begon met enkele muurstickers voor de kinderen. Geen levensgrote Pawpatrol toestanden, maar wel een zwart sterren motief voor in hun slaapkamer. Elke ster plak je individueel in een patroon naar keuze.

muurstickerstunter speelkamer bollen

Speelkamer

In de speelkamer, waar ik graag met kleur werk, koos ik voor het klassieke stippen motief, maar dan in geel en lichtblauw. Opnieuw individuele stickers die je naar eigen goesting een plekje geeft op de muur.

Let erop dat je zeker voldoende stickers besteld. Ik dacht met 20 bollen voldoende te hebben, maar had mij nader inzien het aantal gerust mogen verdubbelen. Kwestie van een grotere oppervlakte te kunnen vullen.

geometrische muursticker muurstickerstunter woonkamer

Woonkamer

In de woonkamer heb ik mijn favoriete muursticker hangen. Onder het Scandinavische motto ‘Less Is More’ beperkte ik me tot een subtiele geometrische vogel op de schouwmuur.

In amper 30 min hadden de drie verschillende ruimtes elk hun bijpassende muursticker. Gemakkelijk op te hangen en wanneer je de kamer opnieuw een make-over wilt geven kan je de muursticker even gemakkelijk opnieuw verwijderen. Ideaal voor iemand (zoals mij) dat elk jaar het interieur wil veranderen.

Q. Heb jij muurstickers in je interieur? Zoja, welke kamer(s)? 


Like what you read?
Volg me 
Facebook

Like what you see?
Volg me op Instagram


11 Comments

  1. Ontzettend leuk die muurstickers, het enige nadeel is dat je muur toch wel echt glad moet zijn. En wij hebben heel toevallig vorig jaar alle muren laten spackspuiten waardoor we nergens stickers kunnen gebruiken.. ZO JAMMER!!

  2. Ik vind muurstickers heel gaaf. Allebei onze dochters hebben een naam sticker op de deur. Bij de oudste zitten er nog sterren bij, en bij de jongste een kroon en wat hartjes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.