Cadeautip: een naamketting, zoals Carrie.

zilveren naamketting names4ever

Hoezo? Een naamketting ordinair?

Confession: ik ben een gigantische sex and the city fan. Nog voor er sprake was van Netflix en consorten, deed ik aan binge watching met mijn collectie SATC DVDboxen. Ik spiegelde mijn relatie aan die van Carrie en haar squad. De serie zit vol inspirerende levenslessen en motiverende quotes, en bovenal: fashion!

Wie de serie gevolgd heeft, weet dat Carrie een gouden naamketting heeft genaamd ‘the Carrie-Necklace’. Misschien herinner je je die ene aflevering waar ze languit bij Dior over de grond glijdt, en bijgevolg haar ketting verliest? Sinds die bewuste aflevering stond een naamketting op mijn verlanglijstje. Al had ik schrik dat het egocentrisch kon overkomen. Desalniettemin, als stijlicoon Carrie Bradshaw ermee buiten komt, is het allesbehalve ordinair. (Haha, oké da’s niet waar: check deze outfit. Fout Carrie. Fout.)

Maargoed, als je kiest voor een subtiel model, kan zo’n ketting met naam erg elegant zijn. Bovendien is er niets mis met een gezonde portie zelfvertrouwen. Oh nana, What’s my name?, Rihanna en ik gaan in duet terwijl ik voor de spiegel plaatsneem en de ketting pas. Love it! Het model dat ik draag kost €35.95 (vaste prijs, dus ongeacht je naam uit 3 of 10 letters bestaat.).

zilveren naamketting names4ever


WINACTIE !

In samenwerking met Names4ever mag ik één van de lezers blij maken met een gepersonaliseerde zilveren (.925) naamketting twv € 40,00. Op de webshop kan je kiezen uit verschillende lettertypes en afwerkingen kiezen.

Deelnemen aan de give-away is simpel: Like de Facebookpagina van Esterdepret.be en laat in de comments (hier of onder het Facebookbericht) weten dat je meedoet aan de wedstrijd.

Deelnemen kan in België en Nederland t.e.m. maandag 5 juni. De winnaar wordt op dinsdag 6 juni bekend gemaakt. Succes!

20 Comments

 1. Olaaa eerst en vooral 2 prachtige foto’s op de blog!
  Omg wat zie jij er goed uit!!
  Zo kettingske vinden we natuurlijk super leuk! Helemaal nt ordinair kei tof!
  Oh en sex and the city ook fan 🙂

 2. Ik doe mee ?
  Ik denk dat we er allemaal eentje wouden als we nr sex and the City aant kijken waren ?

 3. Ik doe mee! Draag gaan een kettingkje. En hoe leuk als je trots met je eigen naam kan lopen.

 4. Heel mooi! Ik wil er ook graag eentje en doe dus graag mee. Tof dat je verschillende lettertypes kan kiezen op hun site!

 5. Wauw knap!
  Ik waag graag mijn kans 🙂

  PS : bedankt voor de thuislevering 😉 Kon het net gebruiken 😀

 6. uiteraard doe ik graag mee…. eens iets voor mezelf en alleen voor mezelf…. mag wel eens hé? lekker egoïstisch…. – ik ben dat ook helemaal niet gewoon…. maar het kan!
  🙂

 7. Wauw ik maak graag kans! Mijn naam vind je niet snel dus die moet ook wel echt speciaal gemaakt worden!!

 8. Hi! Ik wil al heel lang een naamketting. Ik vind het heel leuk en mooi. Ik maak deel uit van een identieke tweeling. Onze namen worden regelmatig verwisseld. De ketting zou super handig zijn. Ik zou het natuurlijk super fijn vinden als ik dit mocht winnen! ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.